Uusimmat

Skabaa ja voita: himoitsemasi PS Vita -peli, minihiiri ja Pinstripe-muistitikku!

09.02.2012 15:54 Jukka O. Kauppinen

Kyllä kelpaa. PS Vita ilmestyy vasta loppukuusta, mutta voit jo nyt osallistua kisaan ja voittaa sille himoitsemasi pelin. Lisäksi voit voittaa vaikkapa näppärän Verbatimin Go Mini -hiiren ja Pinstripe-muistitikun! Mitä odotat? !

Osallistu: Voita kaikkein eniten himoamasi PS Vita -julkaisupeli!

Uusin PlayStation-pelikonsoli, PS Vita, julkaistaan Suomessa 22.2.2012. Sen rinnalla kauppoihin tupsahtaa myös laadukas satsi julkaisupelejä. Kerro mitä peliä odotat eniten – ja saatat voittaa juuri sen!

PS Vita on tehokas käsikonsoli, joka julkaistiin viime joulukuussa Japanin markkinoille. Kosketusnäytöllä, kosketuspaneelilla, liikkeentunnistusjärjestelmällä ja kahdella analogisella sauvalla varustettu konsoli mahdollistaa monipuoliset viihde- ja pelikokemukset.

Osallistu: Voita näppärä Verbatimin Go Mini -tietokonehiiri ja Pinstripe-muistitikku!

Pienikokoinen Go Mini on saatavilla neljänä eri värivaihtoehtona: musta, pinkki, oranssi tai sininen. Go Mini mahtuu erinomaisesti joko taskuun tai tietokonelaukkuun. Hiiri tunnistaa liikkeet optisesti 1000 dpi:n tarkkuudella ja soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille. Sen USB-johdon pituus on säädettävissä kelan avulla.

Go Mini -hiiren lisäksi kilpailun voittajat saavat omakseen Verbatim Pinstripe USB 4GB -muistitikun. Verbatimin PinStripe-muisti on varustettu sisään/ulos liukuvalla päällä, joka pitää USB-liittimen suojassa, kun sitä ei käytetä.

Osallistu: Keksi kuvateksti ja voita Saint’s Row 3 -pelin Genkibowl-lisäri

Sekopäinen Professor Genki, Saint’s Row The Third -pelin kaheli tv-tähti, sai ihan ikioman sekoilupelin, kun Genkibowl VII julkaistiin Saints Rowin laajennuksena. Osallistu skabaan ja keksi hauska kuvateksti jollekin pelin kuvalle – ja voit voittaa Genkibowl VII -pelin ja upeita pahennusta herättäviä vaatekappaleita!

Lisää Domen kilpailuja: