Uusimmat

Skabaa ja voita: muokattava pikkurotta haluaisi olla sinun, samoin tämä GeForce

15.04.2016 19:00 Jukka O. Kauppinen

Oletkos muuten jo osallistunut Domen skabarintaman viimeaikaisiin aktiviteetteihin? Ai et? NO nyt hei kannattaisi!

 

Mad Catzin R.A.T.1 -hiiri on näet erikoinen laite, monellakin tapaa. Se on sekä hämmästyttävän pieni ja kevyt (80 grammaa!), että myös modulaarinen ja muokattava.

Hiiren voi jopa purkaa lähes atomeiksi. Jos lähdet reissuun, niin voit ottaa mukaasi pelkästään sensorin ja napit sisältävän ydinpalasen. Valmistaja on myös julkaissut hiiren 3D-tulostamiseen tarvittavat mallit, joten hiirimodaaja voi niitä muokkaamalla luoda itseään miellyttävät hiiren kuoriosat.

Muokattavuuden ja osien vaihtomahdollisuuden lisäksi hiiren uumenissa on myös 3500 DPI -tarkkuuksinen sensori. Hiiri on langallinen ja vaatii tietokoneelta vapaan USB-liitännän.

Skabaa täällä: Voita hauska pikkurotta eli vapaasti muokattava R.A.T.1 -pelihiiri

 

Nykivätkö pelit? Kaipaisitko enemmän nopeutta, enemmän näyttävyyttä, enemmän kaikkea? Nyt se onnistuu! Osallistumalla Domen skabaan voit voittaa kunnon pelinäytönohjaimen, joka antaa pikseleille kyytiä ja pyörittää uusimmatkin 3D-grafiikat vaivattomasti.

Skabamme palkintona on näet MSI:n GeForce GTX 960 GAMING 4G -näytönohjain, joka pohjautuu NVIDIAn tehokkaaseen GeForce GTX960 -piirisarjaan. DirectX 12 -tuki takaa uusimpienkin pelien pyörimisen, täysillä detaljeilla, ja neljän gigatavun grafiikkamuistiin mahtuvat isommatkin tekstuurit.

Skabaa täällä: Voita omaksesi kunnon näytönohjain – MSI GeForce GTX 960 vauhdittaa pelisi

 

Ja muista myös nämä kilpailut: