Uusimmat

Skottistudio kääntää Minecraftin Xbox 360:lle

18.06.2011 14:45 Jouni Mäki-Panula

Minecraftista vastaavan Mojangin johtaja Markus Persson on paljastanut indie-hittipelin Xbox 360 -käännöksen tekijät. Minecraftin kääntää Kinectiä tukevaksi Xbox 360 -peliksi skotlantilainen 4J Studios. Nimi ei välttämättä sano mitään, mutta Wikipedia tietää kertoa, että studiolla on takanaan mittava putki käännöstöitä ja muutama omakin tuotanto. 4J Studios toteutti muun muassa The Elder Scrolls IV: Oblivionin PlayStation 3 -version.

Minecraftin tuleminen Xbox 360:lle julkistettiin E3:ssa. Minecraftin luonut Markus Persson on mukana pääsuunnittelijana myös Xbox 360 -versiossa, joka tukee Kinectiä, mutta ei vaadi sitä. Kyseessä ei myöskään ole suora käännös, mitä se sitten tarkoittaakaan.

Lähde: Minecraft for Kinect is an XBLA title, ported by 4J Studios.

Lisää aiheesta

Minecraftin voittokulku jatkuu – peli myynyt jo yli 2,5 miljoonaa

e3Dome: Mojang ei tee Minecraftia Xbox 360:lle

e3Dome: Minecraft. Xbox 360. Kinect.

Matkalla Minecraftin maailmassa

Tervetuloa paratiisisaarelle! Minecraftin yksinkertaisista palikoista piirtyy välillä hämmästyttävän hurmaavia ja elävän tuntuisia pelialueita, ainakin jos osaa käyttää mielikuvitustaan. Tunnustan heti aluksi, että tämä ei ole ihan ensimmäinen vierailuni pelin maailmaan: yritin jo kerran aiemmin, mutta se peli päättyi täyteen katastrofiin kun huomasin tappiokseni, että hiekka valuu alaspäin. Lepää rauhassa, rohkea kaivosmies.

Lue myös

Child of Eden (PS3, Xbox 360)

Combat Mission: Battle for Normandy (Mac, PC)

Gatling Gears -haastattelu – steampunk-räiskintää kahdella sauvalla

Steelseries Shift Cataclysm Keyset – rahat pois WoWittajilta?