UUSIMMAT

Skull and Bones seilaa PC:lle ja konsoleille marraskuussa

08.07.2022 14:57 Muropaketin toimitus

Ubisoft on vahvistanut Skull and Bones -merirosvopelin ilmestyvän PC:lle ja konsoleille marraskuun kahdeksantena päivänä. 

Skull and Bones on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla.

Pelin kuvauksen mukaan Skull and Bones tutustuttaa pelaajan aitoon merirosvoeloon. Erilaiset sopimukset ja tehtävät sekä resurssien kerääminen ja merillä navigointi tulevat tutuksi, kun pelaajan ohjastama laiva valmistautuu kohtaamaan rikkauksia rahtaavat kauppa-alukset. Jokainen tehty päätös vaikuttaa matkantekoon ja uralla etenemiseen vaihtelevin palkkioin ja riskein. Maineen ja mammonan kasvaessa pelaaja kykenee räätälöimään omaa merirosvoalustaan ja laivastoaan uusin ominaisuuksin ulkonäöllisiä piirteitä unohtamatta.

1600-luvun lopun vaarallisesta aikakaudesta ja Intian valtameren alueelta innoituksensa saanut peli hyödyntää merirosvojen toista valtakautta, jolloin piraattien asema oli vakiintunut ja näiden luomat uhkat erittäin todellisia. Samalla kuitenkin myös eri valtiot ja järjestöt ovat varuillaan merten kauhujen toimista ja varustavat omia laivastojaan puolustaakseen aarteitaan. Taistelut rikkauksista ovat kiivaita, mutta onnistuessaan ryöstötehtävät ovat kirjaimellisesti erittäin palkitsevia.

Skull and Bones julkaistaan kahtena eri versiona sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 8. marraskuuta 2022. PC-versiot tulevat myyntiin Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Lisäksi peli tulee saataville Stadian kautta.