Skullgirls tarjoilee pinkeää 2D-mätkintää – galleria

29.02.2012 17:15 | Jukka O. Kauppinen

Alkujaan indietuotantona alkunsa saanut Skullgirls on lystikkäältä vaikuttava 2D-kamppailupeli, jossa pääosassa ovat vaihteeksi huimat tyttötaistelijat. Miehillä ei ole asiaa näihin kekkereihin.

Kuten aiemmin kerroimme,

Skullgirls on kunnon beat’em’up, jonka 2D-grafiikoiden kiihkeydelle vetää vertoja vain toiminnan vauhdikkuus. Perinteisestä kuvakulmasta ja pikselöinnistä huolimatta pelissä ei ole mitään vanhanakaista. Ja kaiken kukkuraksi luvassa on vahvaa feminististä näkemystä, sillä tähän peliin ei ole pojilla asiaa. Kaikki hahmot ovat näet reippaita tappelijanaisia.

Konsoleille ja mahdollisesti jopa kolikkopeliksi työstettävä projekti alkoi kahden miehen näpertelynä, mutta lupaava peli on saanut sittemmin suojakseen edesmenneen Pandemic Studiosin miekkosten perustaman Reverge-studion. Pelillä ei ole vielä julkaisupäivämäärää.

Oheisen kuvagallerian kaveriksi myös vänkä tiedonmuro: pelin musiikit näet säveltää Michiru Yamane, jonka aiempiin töihin lukeutuvat muun muassa Konamin Castlevania-pelien biisit. Lisäksi hän on luritellut peleissä Suikoden III, Suikoden IV ja Pro Evolution Soccer. Graafinen tyyli on puolestaan suuressa määrin Scott Pilgrim -sarjakuvien taitelijan visioimaa.

Lisätietoja: http://www.skullgirls.com

Lisää aiheesta

Skullgirlsien tappeluun ei ole pojilla asiaa 

Videojysäys: Elder Scrolls V: Skyrim, Mortal Kombat Skarlet’s story, Skullgirls, Super Mario 3DS, Hitman Absolution…

Lue myös

300-sivuinen Rockstar-kirja paljastaa kulissien takaiset salat

Alan Wake’s American Nightmare (Xbox 360)

Assemblyn järjestäjät saivat suomalaisen pelialan kunniamaininnan

Book of Unwritten Tales (PC)

Keskustelu

Itse asiassa taiteilijana takana on Alex Ahad ei Bryan Lee O’Malley.

Muropaketin uusimmat