Uusimmat

Skyrim-modin kehittäjä sai töitä Bungielta

26.11.2013 20:45 Teemu Viemerö

Muistatteko herran nimeltä Alexander J. Velicky, joka teki 20 tuntia kestävän Falskaar-modifikaation Skyrimiin 2000 tunnissa? Alunperin Falskaar toimi Bethesdalta töitä hakevan Velickyn portfoliona, mutta töitä tulikin yllättäin Bungielta.

Unelmatyöpaikastaan innoissaan oleva Velicky kiittää The Elder Scrollsin foorumilla kaikkia häntä tukeneita ihmisiä ja modiprojektiin osallistuneita.

“Olen viettänyt 90 prosenttia elämästäni neljän vuoden aikana modaamisen parissa, mutta jaksoitte tukea minua läpi projektin. On outoa, että internetin tuntemattomat ihmiset ovat tukeneet minua, mutta te olette minulle toinen perheeni,” mies kiittää yhteisöä.

Velicky on todella yllättynyt saamastaan työpaikasta Bungielta eikä osannut odottaa sitä.

”Tietysti varmistin, että kaikella mitä teen on mahdollisuus saada töitä. Yllättävintä oli kuitenkin mistä sain töitä. Hain töitä todella monesta yrityksestä, mutta Bungie oli listan alimpana. No, he kuitenkin kiinnostuivat ja katsoivat mitä olin saanut aikaiseksi. Bungie on uskomaton yritys, joka omaa mahtavan tiimin ja olen todella onnellinen saadessani heiltä mahdollisuuden,” mies kertoo onnellisena.

Mies kannustaa myös muita jahtaamaan unelmiaan:

”Älkää ikinä lopettako yrittämästä! Minä kulutin niin paljon aikaani kuin töihin pääseminen sitä vaati. Palkinnot olivat odotettua suuremmat mitä olisin voinut ikinä kuvitella.”

Lähde: Eurogamer, Skyrim Falskaar mod-maker lands a games job

Lisätietoja: http://skyrim.nexusmods.com/mods/37994//?

Lisää aiheesta

19-vuotias fani väsäsi valtavan Skyrim-modin