Uusimmat

Skyrim: Special Edition on jo kaupoissa, mutta huomasitko näitä pieniä parannuksia?

31.10.2016 12:00 Tuukka Hämäläinen

theelderscrolls-skyrim-specialedition-002

Skyrimin odotettu remasteroitu versio sisältää myös parannuksia, joita ei ensisilmäkysellä huomaisi. YouTube-kanava Brodual esittelee tuoreella videolla viisi huomaamatonta ja upeaa yksityiskohtaa.

The Elder Scrolls V: Skyrimin remasteroitu Special Edition -versio ilmestyi viime perjantaina ja monet innokkat pelaajat ovat jo päässeet seikkailemaan viisivuotiaan roolipelin uusituissa maisemissa. Komeampien grafiikoiden lisäksi pelissä on kuitenkin monia pieniä parannuksia, joita aktiivisinkaan Skyrim-pelaaja ei välttämättä ole tullut huomanneeksi.

YouTube-kanava Brodual listaa alla olevalla videolla viisi ”piilotettua” parannusta Skyrimin erikoisversiosta. Näitä ovat esimerkiksi se, että vesi ja lumi eivät enää sada suojien katoista läpi, ja että vesi virtaa pelimaailman joissa nyt realistisesti. Vaikuttavinta lienee kuitenkin pelin parannettu vakaus, joka näkyy erityisesti kuvataajuudessa (eng. framerate): Vaikka pelissä olisi useita taistelevia NPC-hahmoja, ei kuvataajuus putoa juuri lainkaan, toisin kuin pelin alkuperäisessä versiossa. Elävämmän pelikokemuksen ohella tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia myös modaajille.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat