Skyrimin nakumodia ei tarvinnut kauaa odotella

14.11.2011 11:15 | Miikka Lehtonen

Nakumodit, nuo roolipelien riemastuttavat / järkyttävät / meitä kaikkia halventavat lisukkeet? Kukapa ei haluaisi katsella eepoksissaan nakuja tissejä ja pyllyjä? No, halusitpa tai et, nyt se on Skyrimissä mahdollista, sillä eräs modaaja katsoi itseään peilistä ja vei homman päätökseen.

Kun Skyrim ilmestyi perjantaina, alkoi kuumeinen odotus: perinteisestihän kaikkiin mahdollisiin roolipeleihin on tehty pino addoneja, jotka korvaavat pelihahmojen siveelliset kalsarit kunnon nakuilulla. Tai äärimmäisissä tapauksissa lisäävät kanki-henkistä anatomiaa kaikille vastaantulijoille koirista lohikäärmeisiin. Ihan tässä pisteessä Skyrim ei vielä ole, mutta tissien ystävien joulu tuli jo!

Aikaa pelin julkaisusta ensimmäiseen nakumodiin meni kaksi päivää. Kyseessä on tietenkin naisten malli. Fantasialerssejä himoitsevat joutuvat odottamaan sen aikaa, että joku jaksaa muokata itse pelien malleja. Todennäköisesti siis ehkä ensi perjantaihin.

Modaajalle pitää kuitenkin nostaa peukkua siitä, että miehellä on terve huumorintaju omasta puuhastaan. ”Päätin hyväksyä, että olen nakumodaaja ja vein homman loppuun”, kaveri kertoo modin jakelusivulla.

Lähde: Skyrim Nexus

Lue myös

Battlefield-huijareille koitti bännipäivä

Combat Missionin lisäri tuo engelsmannit ja lisää natseja Normandiaan

Nähty ja väsynyt: arvostelussa Modern Warfare 3

Sound Blaster Recon3D – pelaajan piristävä ääniratkaisu

Muropaketin uusimmat