Uusimmat

Skyrimkö liian nössö? Lisää verta modeilla

05.08.2012 10:30 Juho Anttila

Skyrim verta

Bethesdan roolipelit ovat modaajien suosiossa. Niin myös suorastaan erinomainen Skyrim, jota onkin muokattu pelaajien toimesta ahkerasti. Ensin lähtevät vaatteet, sitten paisutetaan hahmojen ulokkeita. Kun nämä pakollisuudet on saatu alta pois, voidaankin keskittyä itse pelikokemuksen parantamiseen, esimerkiksi lisäämällä peliin gallonatolkulla verta.

GameSpy esittelee artikkelissaan neljä verta ja suolenpätkiä pelkäämättömille pelaajille suunnattua modia. Unohtakaa poliittinen korrektius ja kaunistelu. Keskiaikainen taistelu miekoin ja kirvein oli kaikkea muuta kuin sisäsiistiä hipistelyä.

Dance of Death muokkaa pelin ajoittain näytettäviä lopetusliikkeitä. Modilla pääsee muokkaamaan niin lopetusanimaatioiden esiintymistiheyttä kuin myös niiden sisältöä. Lisää näyttävyyttä, lisää hidastuksia, kyllä kiitos.

Crimson Tide vihjaa jo nimellään, mistä on kyse. Jokainen isku ja viilto tekee viholliseen verisen haavan, juuri sinne, minne hyökkäys kohdistuu, puhumattakaan näyttävistä verilammikoista. Bloodier Combat puolestaan tekee saman tempun loitsuille. Olethan aina tahtonut räjäyttää viholliselta pään irti tulipallollasi? Minä ainakin olen.

Nipun viimeinen modi, Private Eye’s Heavy Armory, ei varsinaisesti lisää veren ja väkivallan määrää. Sen sijaan Heavy Armory sisältää komean valikoiman uusia aseita kasvattamaan Skyrimin jo ennestään vaikuttavaa arsenaalia. Mikä parasta, modi toimii hyvin yhteen edellä mainittujen muokkausten kanssa.

GameSpy:n artikkeli sisältää tarkemman kuvauksen mainituista modeista sekä linkit niiden kotisivuille. Dome.fi toivottaakin Skyrimiä pelaaville lukijoilleen hauskoja ja verisiä hetkiä roisien ja näyttävien modien parissa.

Lähde: GameSpy:n artikkeli aiheesta

Lisää aiheesta

Skyrimin Dawnguard-laajennus ilmestyi kuin varkain Steamiin, mutta missä on PlayStation 3 -versio?

Madness, this is Skyrim! 300-leffan legendaarinen taistelu toimii myös pelivideona

Skyrim-parodiamestarit jatkavat ketkuilujaan

Lue myös

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance (3DS)

Blaze Sega Mega Drive Ultimate Handheld – 18 klassikkoa tv-pelinä

Far Cry 3:n väkivalta saa oikeutuksen tarinasta

Strategistin karkkipäivä – Combat Mission: Fortress Italy julkaistiin

Muropaketin uusimmat