Slender: The Arrival on pelottava indie-kauhuseikkailu

04.04.2013 10:00 | Muropaketin toimitus

Parsec Productions -tiimin luoma Slender: The Eight Pages (aiemmin pelkkä ”Slender”) oli viime vuoden suosituin indie-kauhupeli, ja nyt Parsec Productions ja Blue Isle Studios ovat saaneet valmiiksi noin puoli vuotta työstetyn jatko-osansa Slender: The Arrival. Ilmainen The Eight Pages oli itse asiassa vasta kokeilu, kun taas The Arrival on vakavasti otettava ja kaupallinen luomus.

Teema on pääpiirteittäin sama kuin Slenderman-myytteihin perustuvassa alkuperäisversiossa: puolustuskyvytön pelaaja vaeltaa pelottavassa ympäristössä, jossa häntä jahtaa tummaan pukeutunut Slenderman-haamu. Kehittäjien mukaan The Arrival -pelissä on kuitenkin ehyt tarina ja pelkkien sivujen keräämisen lisäksi monia muita tehtäviä.

Slender: The Arrival on saatavilla tällä hetkellä Windows- ja Mac-alustoille sekä myöhemmin Linuxille. Lisäksi tekijät harkitsevat pelin kääntämistä myös PS3-, Xbox360- ja mobiililaitteille.

 

Pelin voi ostaa viralliselta sivustolta kahdeksan euron hintaan, mutta tiimit pyrkivät saamaan sen myös Steamin massajakeluun.

Lisätietoja: http://slenderarrival.com

Lisätietoja: http://blueislestudios.com

Lisää aiheesta

Amnesia: The Dark Descent (PC)

Amy (PS3, Xbox 360)

Dead Space 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Lucius (PC)

Mulkaisu: Resident Evil 6