Uusimmat

Sly, maailman taitavin pesukarhuvaras, on täällä taas

29.11.2010 13:00 Jukka O. Kauppinen

Joulukuun ensimmäinen päivä on ilon hetki monille pelaajille. Tuolloin näet PS3-pelaajien ulottuville Sly Trilogy -pelikokoelma. Sly-pelit on ollut ensimmäisestä teoksestaan lähtien yksi suomalaisten suosikkipelisarjoista kautta aikojen, lukeutuen 2000-luvun myydyimpiin peleihin.

Sly Trilogy on kokoelma kolmesta legendaarisesta Sly-pelistä; Sly Raccoon, Sly 2: Konnakopla ja Sly 3: Konnien kunnia.

Sly Trilogy on samalla ensimmäinen Sly-peli PlayStation 3:lla. Peli yhdistää hullunkurisen tasohyppelytoiminnan ja salakähmäisen hiiviskelyn tässä koko perheelle suunnatussa seikkailussa.

Ensimmäisessä Sly Raccoonissa pelaajan tavoitteena on palauttaa Slyn perheen maine maailman parhaimpina jalokivivarkaina. Tehtävänä on varastaa takaisin Thievus Raccoonus, Slyn perheen ikivanha murtovarkauksien erikoisopas. Sly 2: Konnakoplassa myös Slyn kaverit Bentley the Turtoise ja Murray the Hippo ovat pelattavina hahmoina. Pelimaailmaa on laajennettu ja pelaajalla on mahdollisuus vaihdella kolmen hahmon välillä ratkaistakseen pelin haasteet.

Sly 3: Konnien kunnia tuo peliin lisää pelattavia hahmoja, ajoneuvoja ja läjän härveleitä, joita tarvitaan ongelmien ratkaisemiseen. Tarinaa voi myös pelata yhdessä kaverin kanssa tai haastaa tämän haastetilassa.

Sly Trilogy sisältää myös Move-bonusminipelejä ja tukee stereoskooppista 3D:tä. Pelien grafiikat on päivitetty teräväpiirtoon.

Sly 2 ja Sly 3 ovat täysin suomenkielisiä.

Lisää aiheesta

Sly 3: Honor Among Thieves (PS2)

Lue myös

Gran Turismo 5 julkaistiin Madridissa superautojen ja Yamauchin säihkyessä

Saittimme sai uudet etusivut – ja ylitti 100 000 lukijan haamurajan

Sound Blaster Tactic 3D -pelikuulokkeet tykittävät THX-ääniä peleihin

Viides Elder Scrolls viimein tulossa?