UUSIMMAT

Snake Pass -tasohyppelyssä pitää ”ajatella niin kuin käärme”

18.02.2017 16:00 | Muropaketin toimitus

LittleBigPlanet 3:sta tunnettu kehittäjästudio Sumo Digital julkaisee pian uuden Snake Pass -seikkailupelinsä. Peli saapuu useille alustoille maaliskuun lopulla.

Pian ilmestyvä Snake Pass on seikkailupeli, jossa keräillään kiiltäviä palloja värikkäässä 3D-maailmassa. Peliä voisi kutsua tasohyppelyksi, mutta sitä se ei kirjaimellisesti näytä olevan: Pelissä ei nimittäin hypitä, sillä pelihahmo on käärme.

Snake Pass on muun muassa LittleBigPlanet 3 (2014) ja Sonic & All-Stars Racing Transformed (2012) -peleistä tunnettu Sumo Digitalin uusi peli, jota studio kuvailee Eurogamerin mukaan lemmikkiprojektikseen:

”Tehtävämme Snake Passin kanssa on saada niinkin yksinkertainen tehtävä kuin Noodle the Snakenin ohjaaminen tuntumaan niin hauskalta kuin mahdollista”, studio kuvailee.

”Kun pelaajat alkavat ajatella niin kuin käärme, he tulevat yllättymään millaisiin akrobaattisiin temppuihin he pystyvät.”

Snake Pass ilmestyy Euroopassa 29. maaliskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Nintendo Switchille. PS4-versio tukee PS4 Pron korkeampaa resoluutiota, ja PC-versio puolestaan tukee Microsoftin Play Anywhere -ominaisuutta, eli pelin voi kertaostolla lunastaa sekä Xboxille että Windowsille. Alta näet Snake Passin trailerin, joka antaa esimakua siitä, millaisiin temppuihin käärmehahmo pystyy.

indiepeli
Kaikki jutut aiheesta