UUSIMMAT

Sniper: Ghost Warrior tekee sinustakin vihatun tarkka-ampujan

09.06.2010 16:56 | Jukka O. Kauppinen

Puolalaisen City Interactiven ensimmäinen Xbox 360 -peli, Sniper: Ghost Warrior, ilmestyy Suomessa parin viikon päästä. Pelaajat heivataan salakähmäisen ja vaivihkaisen tarkka-ampujatoiminnan pariin, sijoittaen tapahtumat Isla Truenon saaren väkivaltaisiin kahinoihin. Pelaajan tehtävä on auttaa paikallisia kapinallisjoukkoja maan hallituksen kaapannutta sotilasjunttaa vastaan.

Isla Truenon demokraattisen hallituksen kaaduttua vallankaappauksen alla, uusi aggressiivinen sotilasmahti aikoo nousta entistä suurempaan valtaan keinoja kaihtamatta. Huippuammattilaiseksi kouluttu erikoisjoukkojen sotilas – siis sinä – olet kuitenkin avainasemassa torjumassa ilkiöiden aikeita.

Pelin on tehnyt puolalainen City Interactive ja se ilmestyy 2. heinäkuuta PC:lle ja Xbox 360:lle.

Lisätietoja: http://www.sniperghostwarrior.com/

Lue myös

E3dome – vuoden 2009 tapahtumien kertausta: Microsoft

FIFA 11 tuo kentälle entistä aidommat pelaajat

Jurassic Park palaa ruuduille seikkailupelinä

Nettivitsejä pukkaa: Half-Life 3 Valven yllätys? Julkaiseeko Valve Duke Nukem Foreverin?

Keskustelu

@5 Koko peli puskassa istuvana sniperina kuulostaa oikein hyvältä, mutta. Olisiko CoD:MW:n snipukohtaus ollut yhtä hauska jos koko peli olisi ollut snipana pelaamista? Kunnon snipaus on pirun hauskaa, mutta ei se yksin toimi.

Niinkuin hyvät ruokapaikat; kaikki hohto menisi jos kävisi päivittäin samassa ravintolassa.

8. Huomattavasti terveellisempää kuin juosta tulisateeseen yhdellä konarilla kokonaista pataljoonaa vastaan :)

@johtuu vain nuoresta iästäsi ja kärsimätömyydestäsi.Sitä on eräässä pelissä pelattu 4 vs. 4 sniperia 8 x 8km kartalla ja muistaakseni ennekuin sain itse köröön (ammuin yhden ja oli enää kaksi jäljellä) niin aikaa oli kulunut yli 14h… :) (tosin alkoholilla oli jo tuossa vaiheessa osuuta asiaan…ja runsaasti tupakkia)

@7 taitaa olla enemmänkin singleplayer peli, itse en nää mitään järkeä nettipelissä jossa on vain muita snipereitä.

Hih, kahdeksi päiväksi pusikkoon kyttäämään liikkumatta, että se kohde kävelisi tähtäimeen…kuulostaa jännältä!

taitaa olla b luokan peli. Hintakin sen jo kertoo ja viimeistään traileri. Voihan tuo kaveriporukalla ihan hauskaa olla.

@4 itsekin tässä seuraillut erittäin epäilevästi tätä projektia parin kuukauden ajan, hieman tuli tuosta uudesta training trailerista kipinää että saattaisi ehkäpä jopa jotenkin mahdollisesti olla hyväkin peli.

Epäilen tosiaan edelleen että tämä pelin kohderyhmä on lähinnä MW2/BC2 arcade sniperit, joten sen sitten näkee kun peliä pelaa. Usea asia vielä mietityttää, esim. Saakohan nuo HUDit kokonaan pois… Onkohan scopessa trimmaus mahdollisuudet… Pääseeköhän edes yli 200m ampumaan… Onkohan AI kuraa… Entä tyhmiä B-luokan hollywood action elokuvan kliseitä, huonoja vitsejä ja epäammattimaista käyttäytymistä dialogeissa… Voiko City Interactive tehdä hyvän pelin… Miksi pelin hinta vain 29,99$…

Luin jostain, että koko peliä ei suinkaan pelattaisi puskissa istuvana röllinä, vaan osa pelistä olisi ihan perusräiskintää. Jos näin on niin taatusti jää peli ostamatta.

Mitä pari viikkoa katsoin sitten Gameplay kuvaa tästä, oli kyllä ihan hemmetin hyvännäköinen graafisesti, muutenkin kiinnostavalta vaikuttaa ja @1, en ole koskaan pelannut BC2 tai MW2

Tulee olemaan melko varmasti medicore kauraa, jos otetaan huomioon studion entiset tekeleet.

Muropaketin uusimmat