UUSIMMAT

Snipers tarjoilee tulevaisuuden tarkka-ampujasotaa

15.02.2012 16:45 Jukka O. Kauppinen

Bigben Interactive julkaisee viikon kuluttua lähitulevaisuuden sodankäyntiin sijoittuvan Snipers-pelin PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille. Hydravision-studion kehittämä Snipers vie pelaajat vuoteen 2024. Paikkana on salaperäinen maa jossain päin maailmaa entisen Itä-Blokin alueella.

Snipersissa sotilaan taitojen ohella tärkeitä ovat itse sodankäynnin työvälineet. Huipputeknologiaa edustavat tarkkuuskiväärit, tähtäimet, lämpönäkölasit, hologrammiprojektorit ja monet muut laitteet.

Samalla Snipers vie pelaajat internet-moninpelaamisen maailmaan. Jokainen taistelu on merkittävä, sillä taisteluita voittamalla pelaajat ansaitsevat sotilashahmoilleen ylennyksiä ja näin voivat parantaa myös hahmonsa taistelutaitoja. Pelisaavutuksilla voi ostaa käyttöönsä uusia aseita sekä erilaisia lisävarusteita, joilla voidaan vaikkapa hämätä vihollista tai saada etua omiin hyökkäyksiin. Mukana on kuusi erilaista tulevaisuuden tarkkuuskivääriä, kaksi erilaista käsiasetta sekä kymmeniä erilaisia lisävarusteita.

Moninpeliin tuodaan vaihtelua kymmenellä erilaisella taistelukentällä.

PlayStation 3 -versio tukee Sonyn PlayStation Move -ohjainta ja ennen kaikkea pelin mukaan bundlattua Move-kivääriohjaimta. Bigbenin mukaan ”kiväärillä ohjaaminen on tarkempaa ja realistisempaa, mutta ennen kaikkea hauskempaa.”

Snipers julkaistaan Suomessa 24. helmikuuta 69,95 (PS3, sis. kivääriohjain) ja 39,95 euron (Xbox) hintaan.

Lisätietoja  www.bigben-interactive.co.uk/produit/game/id/4739

Lue myös

3DS Circle Pad Pro – veivaa tattia tuplana

Mass Effect 3 -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Mojang ei jaksa haastaa Minecraft-kopioita oikeuteen

Näin iso on Blizzard Entertainment