UUSIMMAT

Snowflake Studiosista Iceflake Oy, pääprojektiksi FinnWars 2

07.10.2007 22:45 | Jukka O. Kauppinen

Snowflake Studios on ottanut ison askeleen eteenpäin, sillä modipoppoo/harrastajatasoinen organisaatio on nyt löytänyt lopulta kaupallisen identiteettinsä. Snowflake Studios on nyt Iceflake Studios Oy ja suomalaisella pelialalla on jälleen yksi uusi tekijä, joka jatkaa nyt pelien tekemistä askelta ammattimaisemmin – ja autotallipuuhastelun sijaan kunnon toimitiloissa.

Yhtiöityminen ja pelien kehittäminen on kuitenkin vaatinut samalla uhrinsa. Battlefields of the West –verkkoräiskintä on siirretty taka-alalla resurssipulan takia. Tekijöiden mukaan ”saimme tehtyä pelattavaa materiaalia 0.2 versioon saakka, jossa oli jo jonkunlainen moninpeli.”

Iceflaken ensimmäinen julkaisu on vauhdikas autopeli Outdriven. Pelistä tehdään näillä näkymin enemmänkin teknologiademo, jossa on muutama auto ja rata.

Firman pääprojekti on FinnWars 2, jatko-osa suositulle Battlefield 1942 –modaukselle. Projekti etenee kuulemma tasaisesti. Tekijöiden mukaan ”FinnWars 2 on valovuoden edellä kilpailijoitaan. Se tarjoaa pelattavuudeltaan ja äänimaailmaltaan jotain uutta ja ihmeellistä.”

Onnea veikkosille. Piipahdamme jonain päivänä ohikulkiessamme tsekkaamaan tilannetta.

http://iceflakestudios.com/

Lue lisää eDomesta

Snowflake Studios – modipoppoo tähtää länkkäripelillään ammattilaisiksi

FinnWarsin tarina – osa 1 – kuinka kaikki alkoi

FinnWarsin tarina – osa 2 – kriittiset hetket

FinnWarsin tarina – osa 3 – päätösten aika

Battlefied 1942 modit

Muropaketin uusimmat