UUSIMMAT

SOCOM: Special Forces tuo kuulun räiskintäsarjan viimein PS3:lle

11.04.2011 15:20 Jukka O. Kauppinen

Odotus on ollut pitkä, mutta PlayStation 3:lle siirtyneiden SOCOM-pelien ystävien ei tarvitse odottaa enää kauaa. Vain vähän yli viikko ja SOCOM-sarjan neljäs pääosa laskeutuu taktisten räiskintöjen ystävien ulottuville.

Socom: Special Forces sisältää tuen niin PlayStation Move -liikeohjaimelle kuin kolmiulotteiselle kuvalle. Tarinallisesti pelissä kuljetaan Kaakkois-Aasiassa, jossa vallankumous uhkaa epävakaudellaan jopa koko maailman taloutta. Pelaajan tehtävä on astua Ops Comin, NATO:n erikoisyksikön, komentajan saappaisiin ja johtaa viiden miehen taisteluryhmää rauhan palauttamisessa.

Taistelukentät vaihtelevat vehreistä viidakoista murenevaan urbaaniin viidakkoon. Vaikka ryhmäsi on miesvahvuudelta alakynnessä, heidät aseistettu uusimmilla aseilla ja miehistöösi kuuluvat parhaimmista parhaat – mutta riittääkö nopeutesi, taktinen osaamisesi ja hiiviskelytaitosi johdattamaan heidät voittoon?

Taistelu ei rajoitu vain olohuonejääkäreiden välien selvittelyyn, sillä Socom: Special Forces tukee 32 pelaajan verkkomoninpeliä. Verkkopeliin on panostettu ja mukana ovat eri aseluokat, aseet ja portaistettu hahmokehitys. Moninpelissä pelaajien on myös mahdollista virittää omaa hahmoaan, luoden näin todella persoonallisen taistelukokemuksen. Moninpelissä hahmosi edustama maa määrittyy pelin maa-asetusten mukaan, joten nyt jos koskaan suomalaisilla on mahdollisuus osoittaa todellista taistelusisua.

Zipper Interactive on urakoinut SOCOM-pelien parissa alusta saakka. Firman edellinen peli oli samoin PS3:lle julkaistu MAG-nettiräiskintä.

20.4.2011 ilmestyvä peli on tekstitetty suomeksi.

Ps. SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation toki toi SOCOM-sarjan PS3:lle jo vuonna 2009, mutta ladattavan räiskeen takana ollut Slant Six Games ei tehnyt kovinkaan tasokasta jälkeä. Siksi puristin näkökulmasta tätä SOCOM 4:ää voi pitää sarjan ensimmäisenä oikeana PS3-versiona.

Lisätietoja: http://www.socom.com

Lisää aiheesta

MAG – raskaan sarjan nettisotaa PS3:lla – osa 1

MAG (PS3)

SOCOM 3: U.S: Navy SEALs (PS2)

SOCOM II – U.S. Navy Seals (PS2)

SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (PS3)

SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 2 (PSP)

SOCOM: US Navy SEALs (PS2)