UUSIMMAT

Sodan lieskat kasvavat: Battlefield V saa uutta pelattavaa parin kuukauden välein

06.06.2018 16:02 | Muropaketin toimitus

DICE lupaa seuraavaan Battlefieldiin säännöllistä lisäsisältöä.

Battlefield V:n Tides of War -pelitilaan tulee uutta tarinavetoista sisältöä muutaman kuukauden välein. Pelin julkaisun aikoihin siinä tulee olemaan vain kaksi eri osapuolta: britit ja saksalaiset. Battlefieldiä kehittävä DICE pysyy historiallisissa tosiseikoissa, sillä yhdysvaltalaiset osallistuvat sotaan vasta myöhemmin.

DICE on pohtinut monissa blogikirjoituksissa, kuinka taistelutoverit kehittyvät ajan kanssa sodankäynnin edetessä. Vaikka Iso-Britannia ja Saksa olivat sodan suurimpia osapuolia, on yllättävää miten Ranska, Italia ja Venäjä ei ole mukana pelin alussa.

Viimeisimmässä blogikirjoituksessa kerrotaan pelin Tides of War -pelitilasta. Sen kerrotaan olevan alati kehittyvä vaellus sodan melskeessä, ja siihen tulee uusi tarina parin kuukauden välein. Näin pelimaailmaa saadaan kasvatettua ajan myötä. Uudet tarinat keskittyvät aikakauden tiettyihin aspekteihin.

Battlefield V:n eri osapuolilla on käytössään yksi komppania, jossa jokaisessa on oma nippu sotilaita, kulkuneuvoja ja ilmavoimia. Pelin edetessä aukeaa erilaisia ominaisuuksia ja kustomointimahdollisuuksia, sekä hahmoluokkien säätämistä.

Uusin Battlefield julkaistaan lokakuun 19. päivä