Uusimmat

Sonic Origins -kehittäjä syytti Segaa pelin vaikeuksista: “Olemme hyvin turhautuneita”

25.06.2022 20:01 Muropaketin toimitus

Sonic Origins -kehittäjä Headcannon väitti Segan kiirehtineen pelikokoelman julkaisua aivan liikaa, eikä sitä ehditty saada täysin valmiiksi. Peli on buginen, mutta kehittäjille ei annettu mahdollisuutta niiden korjaamiseksi.

Sonic Origins on varsin buginen, mutta pelikokoelman kehittänyt Headcannon-yhtiö ei ota niistä täyttä vastuuta. Headcannon kertoi, että Sonic Origins ei ollut ongelmaton, kun kokoelma päätyi sen julkaisseelle Segalle. Asiasta kertoi Comicbook-sivusto.

Headcannonin perustanut Simon Thomley kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että hän ei tunnista julkaisua samaksi kuin minkä he antoivat Segalle. Thomley sanoi, että Headcannon pyysi Segalta lisäaikaa, jotta kokoelman ongelmista olisi päästy eroon. Sega ei välittänyt pyynnöstä, ja tämä aiheutti Thomleyssa suurta turhautumista.

“Olen erittäin ylpeä tiimimme työskentelystä valtavan paineen alla, mutta jokainen meistä on erittäin tyytymätön kokoelman nykytilaan. Emme olleet iloisia siitä, missä kunnossa meidän piti luovuttaa Sonic Origins Segalle, mutta emme pystyneet vaikuttamaan moniin eri asioihin. Halusimme korjata monia bugeja, mutta meille ei annettu sitä mahdollisuutta erilaisten sääntöjen takia. Pyysimme lisäaikaa toistuvasti, mutta meille kerrottiin, että se ei ole mahdollista. Tarjouduimme korjaamaan kokoelmaa sen julkaisun jälkeen, mutta emme vielä tiedä, voimmeko toimia niin”, Thomley kirjoitti.

Sonic Origins on saatavilla Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle ja 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille ja PC:lle.

LUE MYÖS: Sonic Origins -pelikokoelma ilmestyi tänään – tältä alkuperäinen peliklassikko näyttää nyt