Uusimmat

Sonic Origins -pelikokoelma ilmestyi tänään – tältä alkuperäinen peliklassikko näyttää nyt

23.06.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Segan klassikkopelien kokoelma Sonic Origins kokoaa yhteen neljä Sonic-peliä entistä ehompina. Nyt ensimmäinen peleistä on lähemmässä esittelyssä.

Sonic-pelit kokivat tänään uuden tulemisen, kun Sonic Origins -pelikokoelma ilmestyi viimein. Segan tuhti pelipaketti sisältää neljä alkuperäistä Sonic-peliä ehostettuna ja monilla uusilla pelimuodoilla tuettuna.

Sonic Origins on myös saanut lämpimän vastaanoton, sillä pelin keskiarvo Metacriticissä on uutisen kirjoitushetkellä 80. Uudet pelimuodot saavat kehuja kriitikoilta, joiden mukaan alkuperäiset pelit ovat myös kestäneet yllättävän hyvin aikaa.

Pelin tuoreimmalla esittelyvideolla pureudutaan alkuperäiseen Sonic the Hedgehog -peliin ja siihen tehtyihin uudistuksiin. Alta näet uuden Speed Strats -sarjan videon, ja jos kaipaat tiivistelmää kaikesta mitä pelikokoelmaan sisältyy, uutisoimme siitä viime viikolla.

Sonic Origins sisältää pelit Sonic, Sonic 2, Sonic 3 ja Sonic CD. Pelikokoelma on saatavilla PS4:lle, PX5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille.