UUSIMMAT

Sonic suuntaa kilparadoille – Sonic & All-Stars Racing Transformed

13.05.2012 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Segan Sonic the Hedgehog suuntaa 20-vuotissynttäriensä merkeissä myös kilparadoille. Syksyllä näet ilmestyy Sonic & All-Stars Racing Transformed, jossa Sonic kaahaa kilpaa muiden Sega-pelisankarien kanssa.

Hypen mukaan…

 Sonic & All-Stars Racing Transformed jatkaa parin vuoden takaisen Sonic & SEGA All-Star’s Racing -pelin hengessä, mutta edeltäjästään uusiutuen ja runsaasti lisäominaisuuksia tarjoten. Sonic-siilin ohella kisailussa mukana ovat muiden muassa ilkikurinen Dr. Eggman, söpö AiAi, sekä täysin uusina tulokkaina Golden Axe -pelin tarmokas Gilius Thunderhead ja Skies of Arcadia -pelistä tuttu nuori herra Vyse.

Sonic & All-Stars Racing Transformedin mielikuvitukselliset ja vauhdikkaat ajoradat ovat yhdistelmiä mukana olevien pelihahmojen omista pelimaailmoista ja näihin sovitetuista tapahtumapaikoista.

Käytössä olevaa ajokkia vaihdetaan niin sanotusti lennosta tarpeen mukaan. Kun vaikkapa Super Monkey Ballista tuttu Temple Trouble -rata hajoaa ajokin alta ja tilalle tulee virtaava joki, myös pelaajan ohjastama menopeli vaihtuu renkailla liikkuvasta kilpurista vedessä liikkuvaksi veneeksi. Vastaavasti huikeassa Panzer Dragoon -teemaisessa Dragon Canyon -kisassa lennetään muikeilla ilma-aluksilla esteitä ja muita haasteita väistellen.

Peli julkaistaan Xbox 360-, PlayStation 3-, PlayStation Vita- ja Nintendo 3DS -pelikonsoleille sekä PC:lle ensi syksynä.

Lisätietoja:  www.facebook.com/Sonic

Lue myös

Combat Mission: Battle for Normandy – Commonwealth Forces (Mac, PC)

Pandora’s Tower (Wii)

Sony teki 4,5 miljardin tappiot – Pleikkarit syvällä suossa

Sound Blaster Tactic3D Wrath – oivat langattomat kuulokkeet pelaajalle