Uusimmat

Sony korjasi PSN-salasanasivunsa

19.05.2011 12:58 Jukka O. Kauppinen

Sony kertoo löytäneensä hiljalleen avautuvan PlayStation Network -palvelunsa salasanan vaihtamisen mahdollistavan sivuston haavoittuvuuden ja korjanneensa sen. PS3- ja PSP-käyttäjiä tosin suositellaan edelleen vaihtamaan salasanansa mieluummin suoraan konsolillaan kuin verkkosivun kautta.

Sivustolla oli HTTP-haavoittuvuus, jonka kautta palvelua pystyttiin hakkeroimaan. Sony vetäisi salasana-sivustonsa verkosta heti, kun uusin haavoittuvuus havaittiin.

Salasanan voi vaihtaa oheisessa osoitteessa, kunhan salasana-sivu on taas käytettävissä. Kirjoitushetkellä sivu on vielä kiinni.

Linkki: https://store.playstation.com/login.gvm

Lisäksi Sonyn palvelutiedotettamme lainataksemme,

Samalla kun olemme valmistelleet PSN:n avaamista uudelleen, olemme lisänneet mukaan turvatoimen, mikä edellyttää sinua vaihtamaan PlayStation Network -tilisi (PlayStation Network account) salasanan, ennen kuin alat jälleen käyttää PSN-palveluja.

Jos sinulla on PlayStation 3, voit vaihtaa salasanan päivittämällä laiteohjelmiston versioon 3.61 ja kirjautumalla sitten sisään PlayStation Networkiin XMB  (XrossMediaBar) -valikosta. Lisätietoja on osoitteessa eu.playstation.com/ps3psn.

Voit vaihtaa salasanan myös tietokoneella osoitteessa store.playstation.com/login.gvm. Vaihtaminen vie vai muutaman minuutin, ja jos tarvitset lisäapua, saatavana on vaihekohtainen opas osoitteessa eu.playstation.com/psppsn.

Samaan aikaan toisaalla: Rockstar Games kiirehti poistamaan PS3:n 3.61-firmiksen ongelmista kertovat viestinsä foorumeiltaan, Sonyn puolestaan huomauttaessa, etteivät he kommentoi tuotteisiinsa kohdistuvia huhuja.

Lisää aiheesta

PS3:n uusi firmware + pelit = pum

Sonyn uusi PSN murrettiin heti

Sony kaivaa vallihautoja ja linnoittaa verkkopalvelunsa

Sony hyvittelee PSN-ongelmia kasalla ilmaispelejä

Sony sai morppinsa takaisin linjoille