Sony-pomo haukkui No Man’s Skyn PR-strategian

18.09.2016 12:00 | Juho Anttila

Kukaan tuskin on välttynyt No Man’s Sky -avaruuslentelyn ympärillä käydystä keskustelusta. Pelintekijät lupasivat kuun taivaalta ja vaikka lopullinen peli olikin teknisesti melkoisen upea saavutus, jäi se todella kauas hurjimmista lupauksista ja odotuksista. Nyt Sony-pomo Shuhei Yoshida on kommentoinut pelin ympärillä käytyä keskustelua.

Yoshida toteaa ymmärtävänsä ainakin osan pelin ja erityisesti kehitystiimi Hello Gamesia vetävän Sean Murrayn osakseen saamasta kritiikistä. Yoshidan mukaan Murray kuulosti kommenteissaan siltä, kuin mies olisi luvannut No Man’s Skyn sisältävän alusta saakka enemmän ominaisuuksia kuin teos todellisuudessa piti sisällään.

Yoshidan mukaan tämä ei ollut lainkaan onnistunut PR-strategia. Murraylla ei ollut PR-ammattilaista apunaan, minkä vuoksi indiekehittäjä ei oikein osannut hallita julkisuutta. Yoshida muistuttaa, että Hello Games on joka tapauksessa luvannut kehittää No Man’s Skyta edelleen. Lisäksi Shuhei Yoshida vakuuttaa olevansa tyytyväinen No Man’s Skyhin jo nyt, joten miehen lausunnossa ei ole kyse varsinaisesta pesäerosta paljon negatiivistakin julkisuutta keränneeseen teokseen.

Lähde: Gamesindustry

Lisätietoja: www.no-mans-sky.com

No Mans Sky
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat