UUSIMMAT

PlayStation 5 -julkistus lähenee, vihjailee uusi PlayStation Holiday Theme

19.12.2018 18:33 | Muropaketin toimitus | 2

Sonyn julkaisema PlayStation Holiday Theme sisältää kohtuullisen vihjeen uudesta PlayStationista.

Tämän vuoden PlayStation Holiday Theme sisältää aikamoisen paukun. Teema on saatavilla kaikille PlayStation 4 -käyttäjille, ja siinä näkyy selvästi kuinka PlayStationin s-kirjain on korvattu numerolla viisi. Vihje ei ole kovin hienovarainen, eikä se jätä juurikaan varaa erilaisille tulkinnoille.

Ensimmäisessä kuvassa näkyvä Happy Holidays -toivotus on aivan normaalisti kirjoitettu, mutta toisessa kuvassa esittäytyvässä PlayStation-sanassa on S-kirjain numerona 5.

Erilaiset pohdinnat Sonyn metkuista saivat lisäpotkua, kun se ilmoitti jättävänsä ensi vuoden E3-messut väliin. Onkin spekuloitu, että Sony järjestäisi PlayStation 5 -julkistamistilaisuuden joskus lähellä ensi vuoden E3-messuja, ja pelikonsolin täysi esittely tapahtuisi saman vuoden PlayStation Experience -tapahtumassa. Varsinainen julkaisu tapahtuisi joskus vuoden 2020 alussa, vinkkaa Gamepur-julkaisu.

Keskustelu

Vihje ei ole kovin hienovarainen, eikä se jätä juurikaan varaa erilaisille tulkinnoille.

Playstation 4 5-vuotta?

Tomiz

Playstation 4 5-vuotta?

Täysin samaa mieltä. Laitehan julkaistiin loppuvuonna 2013, eli nyt juhlitaan 5v. synttäreitä. Mutta koska clickbaitilla saadaan enemmän lukijoita niin kannattaa spekuloida kyseessä olevan vihje PS5:sesta kun 5v. synttäreistä.

Muropaketin uusimmat