Uusimmat

Sony uusi The Last Guardianin trademark-hakemuksen

18.03.2015 13:40 Miikka Lehtonen

The Last Guardian alkaa hiljalleen lähestyä PlayStationin Duke Nukem Forever -vastikkeen asemaa. Vuosikausia hiljaisuudessa kehitettyä peliä on epäilty kuolleeksi jo moneen otteeseen, mutta jotain ilmeisesti on yhä tekeillä, koska tavaramerkki uusittiin taas.

Vuodesta 2007 asti kehitetty peli esiteltiin lehdistölle vuonna 2009. Tuolloin sen puhuttiin ilmestyvän vuona 2011, mutta kuten nyt kaikki tiedämme, näin ei todellakaan tapahtunut. Eikä The Last Guardianista sittemmin ole paljon kuulunut tai näkynyt.

Kun pelin tavaramerkkikin on ehtinyt vanhentumaan jo pariin kertaan — toistamiseen muutamaa viikkoa sitten — moni on ihan aiheellisesti epäillyt, että peli on kuollut ja kuopattu. Sony toki vakuuttelee, että näin ei suinkaan ole, vaan The Last Guardian elää yhä ja on kehityksessä, ilmestyen sitten kun tiimi on siihen tyytyväinen.

Tätä näkemystä tukisi myös se, että The Last Guardianin tavaramerkki uusittiin viime viikolla. Innokkaat nettikäyttäjät huomasivat tämän ja siitäkös taas vääntö alkoi, sillä ristiriitaisten todisteiden täyttämässä maailmassa on tilaa jos jonkinlaisille teorioille.

Ehkä se itse pelikin sieltä vielä joskus ilmestyy.

Lähde: NeoGAF

Muropaketin uusimmat