UUSIMMAT

Sony vakuuttaa: kyllä se Driveclubin PS+-versio on yhä tulossa, uskokaa pois

25.02.2015 10:00 | Juho Anttila

Driveclub

DriveClub on yksi viime vuoden suurimmista epäonnistujista. Vaikka itse peli olikin tekoälyongelmista huolimatta ihan viihdyttävä perusralli, palvelinarkkitehtuurin totaalinen romahtaminen aiheutti kosolti kaikenlaista ikävää maksaville asiakkaille. Ne asiakkaat, jotka eivät pelistä maksa jäivätkin tässä farssissa paitsioon.

Puhutaan siis DriveClubin luvatusta rajoitetusta mutta tilaajille ilmaisesta PlayStation Plus -versiosta. Tätä julkaisua kun ei ole näkynyt ja kuulunut, mutta pelko pois, Sony on jälleen kerran vakuuttanut, että töitä ilmaisjulkaisun parissa ei olla suinkaan lopetettu. Julkaisupäivää pelin PlayStation Plus -versiolla sen sijaan ei ole vieläkään.

Miksi tähän kysymykseen sitten palataan jälleen kerran, jos mitään uutta kerrottavaa ei ole? Syy löytyy Sonyn itsensä riveistä. Firman peliyksikön Euroopan johtaja Jim Ryan nimittäin kieltäytyi hiljattain kysyttäessä lupaamasta, että DriveClubin PlayStation Plus -versio näkisi välttämättä lainkaan päivänvaloa.

Toki tämä mahdollisuus on yhä olemassa, mutta firman uusin tiedote palauttaa sentään hieman uskoa ilmaisversiota odottaville. Vaan kuka enää jaksaa odottaa DriveClubin PlayStation Plus -versiota? Itsestä ainakin tuntuu vähitellen siltä, että tämä juna meni jo viime vuoden puolella.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Driveclub sai ilmaista lisäsisältöä

Driveclubin PS+-versio on tulossa heti, kun palvelimet vain kestävät

Sony ei usko Driveclub-sekoilun ryvettäneen firman mainetta