UUSIMMAT

Sony varaa domaineja juuri ennen odotettua esittelytilaisuuttaan

20.02.2013 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Sony tarjoilee keskiviikko-torstain välisenä yönä jotain toivon mukaan kiintoisaa. Mitä? Kenkö tietää? Jos se ei ole PS4, niin puolet maailman pelinörteistä räjähtää turhaumakaasujen aiheuttamasta ylipaineesta. Jos se on PS4, puolet maailman pelinörteistä räjähtää intopinkeyden aiheuttamasta ylipaineesta. Tätä ihmepaljastusta odotellessa nettiin valahtelee kuitenkin pikkudetaljeja tulevasta. Vai onko kaikki vain hämäystä?

Viime viikolla ihmettelimme oheista kuvaa, joka vaikutti aika todennäköisesti PS4:n (tai Orbisin) devkitiltä, eli pelikehittäjien kehityskoneelta. Huomio kiinnittyi myös ohjaimeen, joka toivon mukaan on sekin vasta kehitysversio.

Lisäksi Sony on varannut domaineja, taktisesti vähän ennen huomista/yöllistä tapahtumaansa. Muun muassa verkko-osoitteet Playstation-Cloud.com, Playstation-Cloud.org ja Ps-Cloud.net ovat siirtyneet Sonyn hallintaan, minkä on tulkittu vihjaavan muun muassa netin/striimauksen kautta tarjottavia pelipalveluja, striimauksella toimivaa PS2/PS3-emulaatiota ja ties mitä. Mutta koska rekisteröinnyt on tehty Sonyn omistaman pilvipelaamispalvelu Gaikain kautta, niin ei tässä varmaankaan mennä kamalan kaukana totuudesta.

Huhuja huomisesta ja PS4:stä on netti pullollaan. Aika turhaa niitä on sen enempää kerrata, mutta pidetäänpä nyt silmät auki – torstaina olemme paljon viisaampia. Tai kovin, kovin ärtyneitä.

Lisätietoja: https://us.playstation.com/meeting2013/

Lisää aiheesta

Lisää PlayStation 4 -huhuja: eurojulkaisu vasta ensi vuonna

Sonyn pommijoulu: voitot putosivat 86% edellisvuodesta

Sony: PlayStation 3:lla edessään vielä pitkä ja menestyksekäs elämä 

Huhupartio: PlayStation 4 tukee vanhoja pelejä vain striimaamalla