UUSIMMAT

Sonyn hädän melkein haistaa: 10 ilmaista peliä PSPgon ostajille

28.05.2010 11:15 Jukka O. Kauppinen

Sonyn PSPgo-taskukonsoli ei ole saanut kovinkaan lämmintä vastaanottoa pelaajakansan keskuudessa. Laite itsessään on kiva, pieni ja näppärä. UMD-aseman puuttuminen kuitenkin rajoittaa pelivalikoimaa, eikä vanhoja pelejä pysty siirtämään digilatauksena omalle konsolilleen. PSP:n digikauppaakaan ei voi sanoa kovin suosituksi. Ei siis ihme, että Sonyllä on huoli laitteen tulevaisuudesta.

Jotain täytyy siis tehdä. Kuten… Tarjota PSPgo-laitteen ostajille oikein kunnon annos ilmaisia pelejä. Jos ostat uuden konsolin ja rekisteröit sen Sonyn verkkopalveluun 1.5. jälkeen, saat kymmenen täysimittaista peliä ilmaiseksi. Eikä edes ihan mitä tahansa kurjinta roskaa, vaan ihan PSP:n parhaimmistoa.

Diiliin tarjonnasta löytyvät muun muassa Gran Turismo, LittleBigPlanet, MotorStorm Arctic Edge, Wipeout Pure, Pursuit Force: Extreme Justice, FIFA 2010 World Cup, Need for Speed Shift, Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Assassin’s Creed: Bloodlines ja paljon muuta.

Tämän diilin myötä PSPgo saattaa jo vaikuttaa ihan houkuttelevalta pelikoneelta monille PSP:tä harkitseville.

Lisää aiheesta

PSP Go – Sonyn uusi taskukonsoli ensitestissä

Sonyn uusin malli PSP-taskukonsolista on julkaistu. Vietimme hyvin, hyvin pitkän päivän ja yön laitteen parissa, testaillen, tutkaillen ja ihmetellen.

eDomen alustavassa testissä voit tutustua PSP-konsoliin sekä kuvien että videoiden kautta. Miltä laite vaikuttaa – kätevältä pelivekottimelta vai joutavalta rojulta?

Tässä se on, PSP Go

Sonyn PSP-taskukonsolin entistä taskumaisempi PSP Go –malli tulee myyntiin huomenna, 1.10. Aloitimme laitteeseen tutustumisen ripauksen etuajassa. Uusi laite on lopultakin ihan oikea käsikonsoli, pieni ja kevyt.

Myös laitteen ominaisuudet tuntuvat alustavasti mukavilta. Katso kuvat!

Lue myös

Half-Life 2 sai mukavan yllätyspäivityksen

Logitech G27 – erinomainen rattiohjain ajopelien ystäville

Osallistu skabaan ja voita Prince of Persia -sarjakuvaromaani

Toinenkin Hitman-leffa tulossa