SoulCaliburin F2P-versio on täynnä pay to winiä

20.05.2014 17:00 | Muropaketin toimitus

Voi SoulCaliburia! Aikanaan PlayStationilla ja kolikkopelinä hurmanneesta esi-isästä saakka olen tavallaan pitänyt pelisarjasta, mutta taidan skipata sen tuoreimman osan. Se kun on free to play -peli, vieläpä ilmeisesti aika penseä sellainen.

Namco Bandain edustaja — pelin tuottaja — puheli Siliconera-pelisaitin edustajan kanssa PlayStation 3:lle julkaistusta free to play -SoulCaliburista. Hieman huolestuttavaltahan se kuulostaa. Pelissä ei ole lainkaan moninpelikomponenttia, mikä aiheutti hieman ihmetystä. Onhan moninpeli kuitenkin ollut sarjan kantavia juttuja jo pitkään. Eivätkä syytkään kuulosta kovin kivoilta: peli on täynnä pay to win -mekanismeja.

”Päädyimme yksinpelin, koska… no, alunperin menillä oli suunnitelmissa myös moninpelitila, mutta koska käytämme pay to win -mallia, pelkäsimme, että nettipelissä uusien pelaajien kokemus kärsisi, kun paremmin varustautuneet vastustajat pieksisivät heitä. Emme halunneet, että uusien pelaajien kokemus olisi niin negatiivinen.”

Yksinpelissä pay to win ei kuulemma haittaa, joten mikromaksueurot valmiiksi. Niitä tullaan todennäköisesti tarvitsemaan!

Lähde: Siliconera

Lisää aiheesta

SoulCalibur Lost Swords on yksinpeli?

Muropaketin uusimmat