UUSIMMAT

Space Hulk Deathwing – FPS-räiskintää avaruuden syövereissä

03.09.2013 23:00 Jukka O. Kauppinen

Mikä vuosi Space Hulkin ystäville. Warhammer 40K -universumiin sijoittuva Space Hulk heräsi äskettäin henkiin lautapelimäisen strategiapelin muodossa, ja aiemmat huhut ja vuodot saivat tänään vahvistuksensa, kun Focus Home esitteli virallisesti tulevan Space Hulk Deathwing –räiskintäpelin.

Deathwing on FPS-räiskintää avaruussotureiden ja mörkömäisten genestealereiden välillä, syvällä avaruudessa ajelehtivien avaruusalusten uumenissa. Panssarit päälle ja sotaan, Unreal Engine 4:n kyydittämänä.

Kuulostaako lupaavalta! Kyllä! Paitsi että… No, peliä työstää etunenässä ihan kivasta E.Y.E: Divine Cybermancysta tunnettu Streum On Studio, jonka ”apuna” on enimmäkseen kehnosti sähläävä ranskalainen Cyanide Studio. Pahus. No, toivottavasti Cyaniden kirous ei osu tällä kertaa kohteeseensa.

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Ihan heti peliä ei kannata odottaa, sillä siitä ei paljastettu sen enempää alustoja kuin julkaisuvuottakaan.

Lisätietoja: http://spacehulk-deathwing.com/

Lisää aiheesta

Space Hulk keeps on hulking – marssikaamme yhdessä kohti voittoa! 

Space Hulk: Death Angel (lautapeli) 

Space Hulk on Games Workshopin vuonna 1989 julkaisema lautapeli, josta tuli nopeasti kulttiklassikko. Pelissä ryhmä geenimuunneltuja supersotilaita, Space Marineita, tutkii valtavia ajelehtivia avaruushylkyjä. Runnellut hylyt eivät kuitenkaan ole tyhjiä, sillä niitä asuttavat geenivoroiksi kutsutut oliot. Nämä monikätiset hirviöt pystyvät repimään jopa Space Marinen kappaleiksi.

Nyt tästä kuolettavasta lautapelistä on julkaistu mainio korttipeliversio, joka tarjoaa intensiivistä hupia lyhyellä peliajalla.