Spartacus tekee sinusta selvää: netissä, ilmaiseksi

05.03.2013 11:00 Jukka O. Kauppinen

Miten sujuu ilmainen gladiaattorihippa verkossa? Paha sanoa vielä, mutta ainakin homma vaikuttaa riittävän veriseltä. JOK raportoi:

Mutta kerrataanpas ensin alkua. Gladiaattoreita. Taisteluja. K18. Hyvältä kuulostaa. Ehdin esittelyssä haastaa niin pelin tekijöitä kuin muitakin toimittajia ottamaan mittaa miekkamiehestäni, ja ainakin näin lähietäisyydellä pelin hurmos tuntui toimivan. Peli pohjautuu enemmän tai vähemmän Spartacus-tv-sarjaan, heittäen pelaajat luomaan ”omaa legendaansa areenalle.”

”Elä gladiaattorifantasiaasi”, peli lupaa. No, minun fantasiassani oma pääni ei pompi areenan pohjalla, mutta luultavasti monelle se olisi unelmien täyttymys.

Ainakin taistelu on ihastuttavan veristä ja täytyy sanoa, että ihmettelin monta kertaa kuinka perhepeleissäkin kunnostautunut puhtoinen Ubisoft uskaltaa mennä näin kovalle linjalle. Hyvä ihme sentään. Eivät ne verenroiskeet ja syvät haavat mitään, mutta kun raajat silpoutuvat ja pelaajat vain nauravat vain räkäisesti, niin nyt todellakin mennään pitkälle. Enpä osaa sanoa milloin olen viimeksi nähnyt peliä, joka ansaitsee K18-lätkän näin ilmiselvästi.

Lue koko artikkeli: Spartacus Legends – K18, F2P ja päät poikki

 

 

Lue myös

Army of Two: The Devil’s Cartel -ensikosketus – luvassa riemukasta luotibalettia

BioShock Infinite -ensikosketus: lentävän kaupungin paratiisi (osa 1)

Creative Sound Blaster Z – häpeilemättömän loistava äänikortti

Nyyppä EVE Onlinen maailmassa: ihmeiden galaksi

U-Boat Leader (lautapeli)