Uusimmat

Spearhead Platoon on suomalaisnäkemys kolmannen maailmansodan panssaritaisteluista

03.07.2013 18:30 Jukka O. Kauppinen

Suomalainen peliyhtiö Stormcharge julkaisee syksyllä Spearhead Platoon –panssarisotapelin, josta Dome uutisoi ensimmäisenä mediana jo toukokuussa. Pelin kehitys on nyt jo niin pitkällä, että pelille on uskallettu jo paljastaa julkaisuajankohta ja yksityiskohtia.

Speadhead Platoon on iOS-alustalla toimiva reaaliaikainen, taktinen 3D-tankkisota, joka sijoittuu 80-luvulle kylmän sodan aikaan Länsi- ja Itä-Saksan rajalle. Kylmän sodan aikana NATOn ja Varsovan liiton armeijat olivat valmiita aloittamaan maailmanhistorian suurimman yhteenoton, jonka myötä Saksan taistelukentillä olisi nähty myös tuhansien panssarivaunujen jättimäiset yhteenotot.

Alussa pelaajalla on komennossaan neljä M1A1 ”Abrams” panssarivaunua. Jatkossa mukaan tulevat mm. lisävaunut, tykistötuli ja ilmaiskut. Pelaaja voi käskyttää joukkoja sekä kontrolloida yksittäistä panssarivaunua.

Pelissä hyödynnetään iOS:in kosketusnäytön ominaisuuksia. Maasto, ajoneuvot, ammukset, osumat ja räjähdykset ovat mallinnettu ja toteutettu mahdollisimman realistisiksi. Pelin käyttöliittymän avulla pelaaminen sujuu sekä nopeasti, että tarkasti.

 

“Tekijätiimi koostuu kuudesta kaverista, joilla on yli 100 vuotta kokemusta, pelisuunnittelusta, 3D grafiikasta, ohjelmoinnista ja pelaamisesta”, summaa pelisuunnittelija Petri Paananen

“Kehittämämme peli-engine tarjoaa mahdollisuuden lisäsisällön nopeaan tuottamiseen ja innovatiivinen pelituotantomallimme mahdollistaa uusien simulaatioiden ja versioiden tuottamisen nopeasti eri markkinoille ja laitteille.”

Peli julkaistaan syksyllä 2013.

Lisätietoja: www.spearheadplatoon.com

Lisää aiheesta

Suomipeli Spearhead Platoon modernisoi M1 Tank Platoonin

Armored Brigade -strategiapelin tekijä Domen haastattelussa

Wargame AirLand Battle –ensikosketus – venäläistankki norjalaisessa puutarhassa

Larry Bond’s Harpoon – Commander’s Edition (PC)

Muropaketin uusimmat