Spider-Man -pelin Facebook-sivu hakkeroitiin ja arvaahan sen, mitä siellä julkaistiin

13.05.2022 13:01 Muropaketin toimitus

Hylättyjen Spider-Man -pelien Facebook-sivulla julkaistiin eilen asiatonta materiaalia.

Comic Book kertoo, että vuonna 2014 hiljentynyt The Amazing Spider-Man -pelien virallinen Facebook-sivu heräsi eilen yllättäen henkiin. Lähes 450 000 seuraajan sivulta alkoi ilmestyä kuvia vähäpukeisista naisista, ja niiden teksteissä ohjattiin klikkaamaan linkkiä.

Comic Book testasi mihin linkki johti, ja se heitti heidät Iron Mania koskevaan blogipostaukseen. Vastaavia linkkejä ei luonnollisesti kannattaisi koskaan klikata, sillä se voi johtaa tietoturvan vaarantumiseen tavalla tai toisella.

The Amazing Spider-Man -pelit julkaissut Activision näyttää ryhtyneen toimeen tapauksen johdosta, sillä Facebook-sivu ei enää ole saatavilla. Voi hyvinkin olla, ettei sitä edes vaivauduta palauttamaan linjoille, sillä Spider-Man -pelien oikeudet ovat Sonylla, eikä edellisillä Spider-Man -peleillä ole enää mitään tekemistä Activisionin kanssa.

The Amazing Spider-Man -pelejä ehdittiin julkaista kaksi, ja molemmat saivat kehnon vastaanoton. Sittemmin ilmestyneet Insomniac Gamesin kehittämät Marvel’s Spider-Man -pelit ovat sen sijaan olleet arvostelu- ja myyntimenetyksiä, joille on luvassa myös jatkoa.