Spoilerivaroitus: Elden Ringistä julkaistiin mittava esittelyvideo – Näin kauan kestää läpipeluu

24.01.2022 21:40 Muropaketin toimitus

45-minuuttinen esittelyvideo pureutuu roolipeliin pintaa syvämmälle. Lisäksi selvisi, kuinka kauan kestää pelin peittoaminen.

The Taipei Game Show 2020 -tapahtumassa koettiin 45 minuuttia kestävä Elden Ring -esittely, jonka aikana kerrottiin esimerkiksi odotetun roolipelin pelimekaniikasta. Pelin tuottaja Yasuhiro Kitao vastasi lisäksi yleisön kysymyksiin. Esittelyssä selvisi myös, kuinka pitkään peli tarjoaa viihdettä. Asiasta kertoo Eurogamer. Video kannattaa jättää katsomatta, jos pelikokemuksen haluaa pitää täysin tuoreena.

Kitao kertoi monista roolipelin puolista, kuten esimerkiksi siitä, kuinka vaikeasta pelistä on kyse. Se ei kokonaisuutena ole yhtä vaikea kuin From Software -pelistudion aiemmat pelit, mutta taistelu on tästä huolimatta hyvin haastavaa. Kitaon mukaan avoimeen maailmaan sijoittuvan pelin tekeminen aiheutti ymmärrettävästi päänvaivaa, sillä peliin oli tuotava esimerkiksi fast travel -mahdollisuus ja hevosella ratsastamista.

Elden Ring päästää pelaajan valitsemaan, kuinka toimia silloin, kun hahmo on kupsahtanut esimerkiksi luolastoja kolutessa. Pelin voi käynnistää uudelleen checkpoint-tallennuspisteeltä, tai sitten lähempänä sitä kohtaa, jossa kuolema tapahtui. Tämän ansiosta hahmon pudottamat tavarat on helppoa saada uudelleen haltuun.

Kitao paljasti, että pelin saa päihitettyä noin 30 tunnissa, tosin sitä ei saa aivan kokonaan koluttua ensimmäisellä pelikerralla. Pelattava ei lopu aivan heti kesken, sillä erilaiset sivutehtävät tarjoavat lisäksi viihdettä kymmeniksi tunneiksi.

Elden Ring tulee saataville helmikuun 25. päivä PlayStationille, Xboxille ja PC:lle.