SpongeBob SquarePantsin pikapelaaminen lähti lapasesta – Nyt jaetaan jo rahapalkintojakin

29.12.2017 09:40 | Muropaketin toimitus

SpongeBob SquarePants: Revenge of the Flying Dutchmania takova pikapelaaja on mennyt niin pitkälle, että hän lupaa rahapalkintoja niille, jotka löytävät tapoja läpäistä peliä vielä nykyistäkin lyhyemmässä ajassa.

SpongeBob SquarePants: Revenge of the Flying Dutchman ei ole kovinkaan tunnettu peli, mutta syystä tai toisesta se on noussut suureen suosioon pikapelaajien keskuudessa. Nyt Cosmeme-niminen RotFD-pikapelaaja on ottanut kovat keinot käyttöön ja lupaa rahapalkintoja niille, jotka onnistuvat löytämään pelistä bugeja, joita hyödyntämällä Paavo Pesusieni -pelin voisi läpäistä aiempaa nopeammin. Rahapalkintojen avulla pelin pariin yritetään houkutella uutta verta.

Tarjolla on kaksi erillistä 50 dollarin palkintoa. Ensimmäinen menee sellaiselle pelaajalle, joka löytää tavan skipata hitaan ja vaivalloisen meduusojen metsästyksen. Toisessa haasteessa etsitään tapaa, jolla pelissä voisi bugin avulla hypätä suoraan viimeiseen tasoon. Lisätietoja haasteiden vaatimuksista löytyy täältä.

Toistaiseksi RotFD:n pikapelauksen maailmanennätys on 1 tunti, 55 minuuttia ja 43 sekuntia. Peliä voi pikapelata joko Wiillä tai Game Cubella.

Muropaketin uusimmat