Sporen otuseditorilla saa leikkiä kesäkuussa

25.04.2008 18:01 | Jukka O. Kauppinen

EA ja Maxis julkaisevat kesäkuussa kaksi versiota Spore-pelin otuseditori-ohjelmasta, Spore Creature Creatorista. Editorin ilmainen ladattava demo ja myyntiversio tulevat jakeluun 17. kesäkuuta 2008. Niillä tehdyt otukset voi siirtää syyskuussa julkaistavaan Spore-peliin.

Spore Otuseditorin demo julkaistaan 17.6.2008 pelin kotisivuilla. Demo mahdollistaa uusien olioiden suunnittelun ja niillä leikkimisen. Pelaajat voivat jakaa suunnittelemiaan otuksia ystävilleen ja upata niistä tehtyjä esittelyvideoita YouTubeen.

Täydellinen Otuseditori tulee myyntiin 19. 6. 9,99 euron hintalapulla. Se sisältää kaikki otuksien luonti- ja muokkaustoiminnot, jotka ovat myös lopullisessa Spore-pelissä.

Spore itsessään on The Sims -pelisarjan luojan Will Wrightin luomus. Se on matka elämän ja evoluution alkulähteiltä sivilisaation kehityksen kautta aina avaruuden ääriin saakka. Spore antaa pelaajille työkalut omien universumien rakentamiseen. Suunnittele omat oliosi, kulkuvälineet, rakennukset – jopa UFOt. Pelaajat voivat jakaa kehittämiään otuksia ja laitteita muiden pelaajien kanssa – ja myös tutkia muiden luomia galakseja.

Sekä Otuseditori että syyskuussa julkaistava Spore-peli ovat täysin suomenkielisiä.  Spore julkaistaan 4.9. PC:lle ja Macille.

Lisätietoja:  http://www.spore.com

Lisää aiheesta

Koomikko Robin Williams Sporen lumoissa

Will Wrightin Spore ja E3-messut BBC:llä

Will Wrightin Spore sai ilmestymispäivän – odotus päättyy syyskuussa

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Naruto: Ultimate Ninja 2 (PS2)

Ensifiilikset Wii Fit –kuntoilupelistä

Final Fantasy IV ja Dragon Quest Swords pian täällä

Internetin kuva paljastui feikiksi – katso kuva

Osallistu eDomen kilpailuihin

Pelikonepeijoonit -näyttely avautui – pelaamisen historiaa esillä Tampereella

Sporttisia sarjamurhaajia: arvostelussa MX vs. ATV Untamed ja Condemned 2