Uusimmat

Square Enix “omistautuu aggressiivisesti” lohkoteknologiaan – toimitusjohtaja hoki sanaa vuosikirjeessään

04.01.2023 17:15 Muropaketin toimitus

Lohkoteknologiaan ja etenkin NFT-kryptovaluuttaan liittyviä tuotteita on pidetty tarpeettomina, ja niiden arvo ja suosio on kutistunut merkittävästi.

Final Fantasy -kehittäjä Square Enix on kertonut toimitusjohtajan uuden vuoden kirjeessä, kuinka yhtiö panostaa lohkoteknologiaan. Square Enix on tiedottanut jo vuosi sitten, kuinka se haluaa pelaajien osallistuvan pelaamiseen tuottamalla niihin sisältöä. Tällä kertaa peliyhtiön toimitusjohtaja Yosuke Matsuda on maininnut lohkoteknologian vuosikirjeessään 14 kertaa, The Gamer on kirjoittanut.

“Uusiin liiketoimiimme kuuluu kolme kenttää, johon keskitymme. Olemme näistä eniten kiinnostuneita lohkoteknologiaan pohjautuvasta viihteestä, jonka liiketoiminnan kehittämiseen omistaudumme aggressiivisesti. Ulkopuolelta katsottuna on reilua sanoa, että lohkoketjuteknologia sai osakseen merkittävää tunnustusta 2022, kun esimerkiksi “Web 3.0” muodostui merkittäväksi muotisanaksi liiketoiminnan sisällä”, Matsuda on sanonut.

Toisaalta Matsuda on samalla sanonut, että hän ymmärtää lohkoketjuteknologian olleen naurunaiheena ja myllerryksessä. Lisäksi hän on maininnut Square Enixin kehittävän lukuisia lohkoketjuteknologiaa hyödyntäviä uusia pelejä.

LUE MYÖS: GTA-kehittäjän “todella massiivinen peli” saattaa sisältää jotain hyvin arveluttavaa