Square kiusoittelee The World Ends With You -jatko-osalla

20.08.2012 11:45 Miikka Lehtonen

Muutaman vuoden takainen The World Ends With You oli aivan hillittömän hyvä peli. Persoonallinen tyyli, persoonallinen pelattavuus ja cooliutta koko viikoksi. Voi pojat, että sitä pelattiin. Pitkään näytti siltä, että Square ei arvostanut peliä ihan yhtä paljon kuin me, mutta ehkä sittenkin? Jatko-osa kun näkyy olevan tuloillaan.

Square on avannut teaser-saitin, jossa ei vielä kerrota paljon mitään, mutta fonttityyli on välittömästi tuttu kaikille The World Ends With You -pelureille ja taustallakin pauhaa biisi, joka kuulostaa kovin ykkösosan kappaleen remixiltä. Ja on toki muistettava myös se, että pelin nimi oli näemmä Japanissa Subarashiki Kono Sekai ja saitin URL:n alasivun nimi on subaseka. Tämä on sitä japanilaista lyhentelykulttuuria, jonka avulla Super Mariokin lyhenee SuMariksi. Älkää minua syyttäkö, en minä näitä itse keksi.

Mutta voi pojat, että nousi into! The World Ends With You oli todella ainutlaatuinen JRPG, joka otti kaiken irti DS:n kahden näytön teknologiasta tarjoamalla taistelusysteemin, jossa ohjattiin samaan aikaan kahta hahmoa eri ruuduilla. Hirvittävä kombottelu oli päivän teema ja pienen opettelun jälkeen pidin siitä ihan hulluna. Samoin kuin pelin erinomaisesta soundtrackista ja persoonallisesta tarinastakin.

Jos siis lisää on tuloillaan, otan sen vastaan ilomielin!

Lähde: Siliconera

Lue myös

Logitech G600 -MMO-hiiri hämmentää ja sekoittaa

Iron Brigaden PC-versio on lähes täyttä rautaa

OnLive lihoiksi – miten käy Ouyan?

Splinter Cellin kidutuskohtaus oli liikaa Gears of War -käsikirjoittajalle