UUSIMMAT

Star Citizen ylitti sadan miljoonan dollarin rajan

15.12.2015 14:00 | Juho Anttila

Yhteisörahoitussensaatio Star Citizen jaksaa herättää tunteita. Mitä järjettömämpiin mittasuhteisiin Chris Robertsin avaruusoopperan yhteisörahoitus on kasvanut, sitä polarisoituneemmaksi on keskustelu pelin ympärillä käynyt. Osa näkee Star Citizenin tuhoon tuomittuna pyramidihuijauksena, toiset taas uskomattomana visiona ja pelimessiaana.

Keskustelua pelin ympärillä ei ainakaan laimenna se, että sen yhteisörahoituskampanja rikkoi juuri melkoisen hurjan rajapyykin. Star Citizen on nimittäin kerännyt jo yli 100 miljoonaa dollaria yhteisörahoituksen kautta. Yhteensä peliin sijoittaneiden määrä on noussut jo yli miljoonaan.

Raja rikottiin samoihin aikoihin, kun pelin alphaversio numero 2.0 julkaistiin. Mukaan pääsee yhä hieman yli 50 dollarin sijoituksella, mutta halutessaan vielä pahasti työn alla olevaan peliin saa upotettua tuhansia dollareita. Toisaalta tuhlaavathan kovimmat pelurit mobiilipeleihin ja World of Tanksin kaltaisiin pelikokemuksiin myös vastaavia summia, mutta näissä peleissä on Star Citizeniin nähden se pieni ero, että ne ovat jo pääosin valmiita ja julkaistuja.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

Star Citizen Alpha 2.0 – katso traileri!

Videojysäys: avaruudellista matkailua Star Citizenissä ja Civissä

Star Citizen draama kärjistyy – paljastuksia tehnyttä lehteä uhataan oikeudella

Muropaketin uusimmat