UUSIMMAT

Star Citizenin tekijät torjuvat huhuja – kaikki etenee suunnitelmien mukaisesti

28.09.2015 10:00 | Juho Anttila

Star Citizenin ympärillä on viime aikoina kiehunut taas melkoisesti. Jos hurjimpia huhuja on uskominen, firmassa jaellaan potkuja oikealle ja vasemmalle, työolosuhteet ovat ihan hanurista ja rahatkin on kohta poltettu. Nyt peliä kehittävä Cloud Imperium Games on esittänyt oman näkemyksensä asioista.

Yrityksen virallisen tiedotteen mukaan työntekijöitä ei suinkaan olla vähentämässä. Cloud Imperium Games on parhaillaan jakamassa kullekin neljästä toimistostaan oman spesifisen vastuualueen pelin kehityksessä. Osa työpaikoista siirretään toimistolta toiselle ja osa lopetetaan päällekkäisyyksien vuoksi, mutta seuraavien kuukausien jälkeen firman työntekijämäärän pitäisi itse asiassa olla entistä suurempi.

Firman virallinen totuus on siis käytännössä päinvastainen kuin mitä verkkohuhut antavat ymmärtää. Onko kyse siis Derek Smartin harjoittamasta terrorista ja muutaman potkut saaneen katkerasta kostosta, vai onko Chris Roberts pelialan vastine Irakin puolustusministerille, joka vakuuttaa kaiken olevan kunnossa, vaikka valtakunta romahtaa taustalla. Tämä selvinnee tavalla tai toisella lähikuukausien aikana.

Lähde: Polygon

Lisätietoja: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

Star Citizen -draamapommit räjähtelevät taas

Star Citizenin tekijäpoppoota myllerretään – potkuja ja organisaatiomuutoksia

Derek Smartin Star Citizen -draama sai absurdeja piirteitä

Keskustelu

Juu. Ei savaua ilman tulta. Tämä on sellainen Iisakin kirkko joka ei taida koskaan valmistua ns. valmiiksi mutta odotetaan vielä jokunen vuosi josko saisivat edes jonkinlaisen pelattavan osion valmiiksi. Hieno ideahan tässä SC on ja jos onnistuvat kaikessa mitä ovat puhuneet niin aika massiivinen pelihän tuosta on tulossa. Tykkään siitä että pelissä on kaikki nähtävänä oleva ns. aitoa ja alukset jne. ovat yksilöitä jne. Ongelmanahan on varmaankin tekniikan rajoitukset toteuttaa kaikki visiot siten että siitä tulisi pelattava kokonaisuus. Pidetään peukkuja pystössää että jossain vaiheessa saisivat jonkin kokonaisuuden ulos ns. valmiina jne.

Muropaketin uusimmat