UUSIMMAT

Star Control: Originsin uusi traileri herättää toiveita upeasta avaruusseikkailusta – mukana myös suomalaisväriä

20.05.2018 11:56 Muropaketin toimitus

Vanhan kunnon Star Controlin esiosana toimiva Star Control: Origins on saanut aivan uuden trailerin.

Star Control: Origins sijoittuu vuoteen 2086, ja ihmiskunnan universumin eetteriin lähettämät signaalit ovat päätyneet kehittyneemmän avaruusrodun korviin. Pienenä miinuksena voi nähdä sen, että kyseiset avaruusveijarit ovat jäljittämässä signaalien alkuperää tavoitteenaan laittaa koko ihmiskunta sileäksi.

Pelaaja ryhtyy ihmiskunnan huippuosaamista esittelevän avaruusaluksen kapteeniksi. Tehtävänä on estää ihmiskunnan ja sinisen planeetan tuho hinnalla millä hyvänsä.

Peli päästää pelaajat avaruuden tyhjiön lisäksi tutkimaan eri planeettojen pintoja.

Kuten Star Controleissa on ollut tapana, keskittyy Origins pelaajan touhuihin erilaisten avaruusolioiden kanssa. Näiltä voi oppia erinäisiä asioita ja pelaajan tulee päättää jokaisen kohdalla, kuinka olioiden kanssa oikein tulee toimia.

Stardockin kehittämässä pelissä kuullaan musiikkia sellaisilta säveltäjiltä jotka ovat osallistuneet aiempien Star Controlien tekemiseen. Esimerkiksi alkuperäisten pelien musiikit säveltänyt Riku Nuottajärvi palaa Originsin myötä avaruusseikkailuun.

Star Control: Originsilla on lisäksi mielenkiintoinen henkilö hoitamassa kirjoitusvastuuta: Cracked.comista tuttu humoristi Chris Bucholz johtaa tarinan kehittämistä.