EA: Star Wars Battlefront 2 on alennusmyynnissä kuukausi julkaisun jälkeen

02.11.2017 21:06 | Muropaketin toimitus

EA aikoo laittaa Battlefront 2:n alennusmyyntiin pian sen julkaisun jälkeen.

Loppuvuosi on yleisesti ottaen pelien julkaisun suhteen kiireisintä aikaa. Lisäksi sään kylmetessä on mukava huomata, kuinka erilaiset pelialennukset ovat lähenemässä.

Black Friday on Yhdysvalloissa marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, jolloin kauppojen joulusesonki alkaa. Silloin on yleensä monenlaisia tarjouksia, kuten esimerkiksi pelejä saa ostettua hyvin maltilliseen hintaan. Lisäksi Steamin talvialennusmyynnit tarjoavat paljon pelejä halvalla.

Yleensä ison tuotannon AAA-pelejä ei nähdä alennusmyynneissä pian julkaisun jälkeen, mutta EA aikoo laittaa Star Wars Battlefront 2:n tarjoukseen perin nopealla aikataululla.

EA:n talouspäällikkö Blake Jorgensenin mukaan julkaisujätin suunnitelmana on pudottaa pelin hintaa Star Wars: The Last Jedi -elokuvan ensi-illan aikoihin.

”Aiomme hyvin todennäköisesti laittaa Battlefront 2:n alennusmyyntiin samalla tapaa, kuin teimme pelin edeltäjän kanssa edellisen Star Wars -elokuvan julkaisun aikoihin. Peli voi olla jopa olla jossain tarkoin valikoiduissa paikoissa alennuksessa joko kiitospäivän maissa marraskuussa tai jouluna. Peliteollisuus on aina toiminut näin,” kertoi Jorgensen.

Star Wars: Battlefront 2:n julkaisupäiväksi on varmistunut 17. marraskuuta. Star Wars: The Last Jedi on puolestaan ensi-illassa 13. joulukuuta.