Uusimmat

Star Wars Battlefront II:sta lisätietoja: Ei kausikorttia, offline co-op tarjolla konsoleilla

18.04.2017 14:55 Muropaketin toimitus

Star Wars Battlefront II:sta on julkaistu pääsiäisen aikana runsaasti lisätietoja. Syksyllä ilmestyvä peli tulee tukemaan yhteistyöpeliä samalla näytöllä konsoliversioissa, mutta ei PC:llä.

Star Wars Battlefront II julkistettiin hiljattain, ja peli sai viikonloppuna myös virallisen trailerin, jonka voit katsoa alta. Pääsiäispyhien aikana pelistä paljastettiin myös runsaasti lisätietoja, joista kiinnostavimmat olemme koonneet alle.

Kuten jo etukäteen tiedettiin, Star Wars Battlefront II sisältää edellisestä Star Wars Battlefrontista (2015) poiketen yksinpelikampanjan. Traileri paljastaa, että tarina sijoittuu Jedin paluu -elokuvan (1983) jälkeiseen aikaan, ja kampanjassa pelaaja astuu Imperiumin sotilaan saappaisiin. Moninpeli puolestaan ammentaa kaikista Tähtien sota -elokuvista, eli luvassa on todella monipuolista sisältöä.

GameSpotin mukaan Battlefront II tulee sisältämään myös jaetun kuvaruudun yhteistyömoodin, eli offline co-opin. Syystä tai toisesta tämä moodi kuitenkin tarjolla vain PlayStation 4 ja Xbox One -versioissa, eikä PC:llä.

Destructoid puolestaan raportoi, että edeltäjästään poiketen peliin ei tarjota Season Passia eli kausikorttitilausta. Peliin saattaa silti ilmestyä maksullisia laajennuksia, mutta ilmeisesti valtaosan lisäsisällöstä on tarkoitus olla ilmaista.

GameSpot kertoo myös, että EA Access -tilaajat pääsevät kokeilemaan peliä jo viikkoa ennen sen ilmestymistä. Peli saapuu markkinoille 17. marraskuuta, mutta EA Access -tilaajat pääsevät nauttimaan pelistä kymmenen tunnin ajan jo 9. marraskuuta alkaen. Pelitallennus siirtyy tietysti kokeilun jälkeen myös kokonaisen pelin puolelle.

Alta näet Star Wars Battlefront II:n julkistustrailerin. Game Informerin mukaan pelin tarinaa pohjustetaan heinäkuussa ilmestyvällä, Christie Goldenin kirjoittamalla romaanilla Star Wars Battlefront II: Inferno Squad.

Star Wars Battlefront 2
Kaikki jutut aiheesta