Star Wars Galaxies haudataan pelaajien ehdoilla

01.09.2011 10:43 | Miikka Lehtonen

Star Wars: Galaxies oli mitä oli, mutta nyt sen aika on tulossa päätökseensä. Biowaren ja EA:n Star Wars: The Old Republic julkaistaan näillä näkymin jo tämän vuoden puolella ja se tietää vanhalle pelille nappia otsaan. Sony on ilmoittanut, että pelivanhus hylätään näyttävästi ja pelaajien ehdoilla eeppisen loppuväännön myötä.

Kyseessä eivät suinkaan ole Sonyn ensimmäiset MMO-hautajaiset, sillä esimerkiksi Matrix Online väännettiin kumoon muutamaa vuotta sitten. Tuolloin peli päättyi yleisen sekaannuksen ja hämmennyksen merkeissä. Nyt firma lupaa, että homma menee tyylikkäämmin.

Joulukuussa tapahtuvan lopun lähestyessä Star Wars: Galaxiesissa alkaa eeppinen loppusota, jossa imperiumin ja kapinallisten joukot ottavat yhteen serverien hallinnasta. Sony on lupaillut kaikenlaista kivaa sisältöä, jonka lopuksi voittajat saavat palkintonsa ja häviäjät jäävät heristämään nyrkkiään. Kuulostaa ihan hauskalta ja mikä mukavampaa, mukaan pääsee helposti. Sonyn ilmoituksen mukaan 15.9. aktiiviset pelitilit ovat nimittäin mukana loppuryminään asti, mutta toisaalta sen jälkeen ei enää mukaan pääse.

Lähde: 1Up

Lue myös

Driver: San Francisco (PC, PS3, Xbox 360)

Jeremy Clarkson esittelee uuden Warthogin

Men of War: Vietnam -ensikosketus – neukkuna Vietnamissa