Star Wars: Squadrons sai edullisen hintalapun – tästä on kyse

31.07.2020 20:01 | Muropaketin toimitus

Electronic Arts on selventänyt, miksi Star Wars: Squadrons on edullinen, kun sitä vertaa muihin ison budjetin peleihin.

Electronic Arts on kertonut osakkeenomistajilleen siitä, minkä takia odotettu Star Wars: Squadrons on niin edullinen. Peliä myydään 40:llä eurolla, eikä se tule sisältämään mikromaksuja. Electronic Arts on ollut aiemmin kritiikin kohteena sen vuoksi, millä tavoin mikromaksut ovat olleet olennaisena osana edellisissä Star Wars -peleissä.

Electronic Artsin talousjohtaja Blake Jorgensen kertoi, että EA on aina halunnut tarjota pelaajille sellaisia tuotteita, joiden sisältö on linjassa niiden hintaan.

“Pelit ovat aina laajuudeltaan erilaisia, ja juuri nyt suurin osa julkaisuistamme ovat mittakaavaltaan hyvin suuria. Suunnittelimme Star Wars: Squadronin sellaiseksi, että se tulee täyttämään Star Wars -fanien unelmia, sillä pelissä pääsee elokuvista tuttujen X-Wing- ja TIE-Fighter-avaruusalusten pilotiksi”, Jorgensen selitti.

Hän kertoi pelin alhaisen hinnan syyksi sen, että Squadronissa ei ole sellaista syvyyttä, jollaista löytyy muista EA:n peleistä. Star Wars: Squadrons on tästä huolimatta uskomattoman hyvä, Jorgensen lupaa.

Asiasta kertoo Twinfinite-sivusto.