UUSIMMAT

Starbound on loputon avaruusseikkailu Terrarian hengessä

17.09.2012 10:00 | Tero Lehtiniemi

Hieman Mojangin Minecraft-mestariteoksen tapainen Terraria on viehkeä, sivultapäin kuvattu SNES-aikaista grafiikkaa käyttävä peli, joka kutsuu pelaajat taistelemaan, muokkaamaan ja rakentamaan satunnaisesti luotuihin maailmoihin. Terraria on jo itsessään suhteellisen ääretön seikkailu, mutta pelin tehneestä firmasta lähteneen taidesuunnittelijan projekti on vielä astetta kunnianhimoisempi.

Wanderlust: Rebirth -roolipelistään tunnettu Chucklefish Ltd. on Re-Logista lähteneen Finn ”Tiy” Pricen on nimittäin työstämässä Starbound-nimistä peliä. Kuvakulman ja graafisen tyylinsä puolesta sitä voisi hyvinkin kuvailla Terrarian jälkeläiseksi, mutta siinä on yksi suuri mutta: satunnaisesti luodun planeetan sijasta leikkikenttänä on koko galaksi. Kaiken keskipisteenä on avaruusasema, jota pelin edetessä korjataan, päivitetään ja täytetään miehistöllä. Täältä käsin sitten lähdetään tutkimusmatkoille eri planeetoille, ja voipa niistä jonkun lunastaa omakseen jolloin planeetalle avautuu vielä uusia temmellysmahdollisuuksia.

Starbound vaikuttaa kiinnostavalta mutta varsin kunnianhimoiselta projektilta, saas nähdä millä aikataululla homma edistyy!

Kiitoksia Jarkko Kyllöselle vihjeestä!

Lisätietoja: Starbound

Lue myös

Fifa 13 haiskahtaa valtavalta hitiltä

Black Mesa julkaistiin – lataa omasi jos pystyt!

XCOM: Enemy Unknown -ennakko (PC)

Mass Effect 3: Leviathan DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat