StarCraft: Ghost edelleen haudassaan

21.06.2012 15:00 | Jouni Mäki-Panula

Blizzard Entertainmentilta kysellään säännöllisesti kuulumisia StarCraft: Ghostista. Ja yhtä säännöllisesti Blizzard kiistää, että mitään olisi tapahtumassa. Niin on käynyt jälleen kerran.

Syksyllä tulee kuluneeksi jo kymmenen vuotta StarCraft: Ghostin julkistamisesta. Projekti eteni lykkäyskierteeseen, kunnes vuonna 2006 Blizzard vahvisti, että hiiviskelytoimintapelin kehittäminen on keskeytetty määrittelemättömäksi ajaksi. Sittemmin kehitystiimi on hajotettu ja resurssit siirretty muun muassa World of Warcraftin ja StarCraft II:n tekemiseen.

StarCraft: Ghostin päähenkilö Nova tosin esiintyy StarCraft II:ssa ja myös tulevassa Heart of the Swarmissa, mutta Novan omasta pelistä ei kuitenkaan kannata vieläkään haaveilla.

StarCraft II:n pääsuunnittelija Dustin Browder on kertonut rautalangasta vääntäen, että kukaan Blizzardilla ei tällä hetkellä vaivaa päätänsä StarCraft: Ghostilla. Ghostiin liittyen ei ole minkäänlaisia suunnitelmia, ei palavereita, ei kehitystiimiä, eikä kukaan puhu siitä. Tämä ei tarkoita, etteikö tilanne voisi olla toinen vaikkapa kahden vuoden kuluttua, mutta tällä hetkellä StarCraft: Ghostin toteutuminen on yhtä todennäköistä kuin jatko-osa Lost Vikingsille.

Lähde: Blizzard Says StarCraft: Ghost Revival Is As Likely As Lost Vikings 3.

Lisää aiheesta

WoW koitui StarCraft: Ghostin kohtaloksi

StarCraft: Ghostin konseptikuvat löytyivät netistä

Lue myös

Dota 2 sai sisäisen tuen turnauksille ja ammattilaisjoukkueille

Pelialan koulutusta Pohjois-Karjalan tapaan

Ratchet & Clank riemastuttavat ison peukun arvoisesti vanhoissakin peleissään

Starbreeze tunnustaa: Syndicate oli toivoton tapaus