Starcraft II:n konsoliversio, maailman pimein luolasto ja muita pelimaailman aprillipiloja

01.04.2011 15:00 | Miikka Lehtonen

Siltä varalta, että joku on elellyt ilman kalenteria vuoristossa, se on taas aprillipäivä. Jokainen saitti maailmassa on täynnä enemmän tai vähemmän onnistuneita pilojaan. Jätetään ne surkeudet oman onnensa nojaan ja tutustutaan niihin paremmin onnistuneisiin pelimaailman aprillipiloihin.

Katsauksemme alkaa perinteiseen tyyliin Blizzardin saiteilta, joissa tapahtuu kaikenlaista. World of Warcraftin puolella on tarjolla peräti kolme veikeää pilaa. Maailman pimein luolasto, puhelimessasi toimiva ja turhia appeja yhdistelevä Horadric Cube sekä tietenkin Crabby, the Dungeon Assistant, joka lienee riemukas vitsi ainakin kaikille wanhan koulukunnan Office-käyttäjille.

Minecraftin puolella sattuu ja tapahtuu myös. Juhlan kunniaksi Notch on päättänyt avata Minecraft-kaupan, josta pelaajat voivat ostella vaikka minkälaisia hyödykkeitä — oikealla rahalla tietenkin. Kannattaa koittaa saattaa ostotapahtuma loppuun saakka!

Parhaillaan Brink-nettiräiskintää viimeistelevä Splash Damage taas on vaihtanut alaa. Nettiräiskintä on niin 2010, kaikki coolit tyypit tekevät nyt Facebook-pelejä! Mutta todella coolit tyypit tekevät oman Facebookin ja sitten siihen pelin! Katso traileri, kuten sanonta kuuluu!

”Angry Birds? More like Angry Nerds!” sanoo amerikkalainen pelistudio ja hyppää myös mobiilipelien kelkkaan. Todellinen tragedia on kuitenkin se, että surkeiden Angry Birds -kopioiden valtakunnassa Angry Nerds olisi jopa sieltä kekseliäämmästä päästä.

the image

Kuvassa imgur.comin aprillipila. Automatically Catify Your Pictures!

Palataan taas Blizzardin pariin. Miten olisi Starcraft II:n konsoliversio? Liikeohjauksella?No, tämä pila sai varmasti muutamankin juuri sitä odottaneen pelaajan itkemään aamumuroihinsa.

Oikeasti hauska ja hyödyttävä pila taas löytyy Chromen app storesta, jollaisen olemassaolosta en edes tiennyt. Juhlan kunniaksi Onslaught! Arena on tämän päivän ajan ilmainenja sisältää nyt myös Super Meat Boyn pelattavana hahmona.

Tai miten olisi Total War -peli, joka palaa ajassa taaksepäin enemmän kuin kukaan olisi uskonut mahdolliseksi?

Ja lopun hauskana käytännön pilana, menkää Googleen ja etsikää sieltä Helveticaa.

Kyllä näillä ainakin alkuun pääsee! Mutta missasimme varmasti jotain, varsinkin kun jenkkisaitit ovat vasta heräilemässä aprillipäivään. Nakatkaa siis kommentteihin lisää riemukkaita aprillipiloja!

Lisää aiheesta

Katsaus aprillipäivän pelipiloihin

Katsaus pelimaailman aprillipiloihin

Aprillipila muuttui todeksi: WoWista Atari 2600 -versio

Taistelukanoja, tikku-ukkoja ja Guitar Heroa – massiivimoninpelien aprillipiloja