Uusimmat

Starfieldissa on yli tuhat planeettaa, mutta vain neljä suurta kaupunkia

18.06.2022 09:00 Muropaketin toimitus

Starfieldissa nähdään Bethesdan historian suurin kaupunki, mutta pelimaailma herättää vielä paljon kysymyksiä.

Ensi vuoden odotetuimmasta pelistä Starfieldista on viimeisen viikon aikana saatu paljon esimakua ja lisätietoja. Haastatteluissa on paljastunut kuitenkin yllättävä asia.

Bethesda on julkistanut, että Starfieldin massiivisesta avoimesta maailmasta löytyy yli tuhat planeettaa, joita pelaajat voivat vapaasti tutkia. Asutusta ei kuitenkaan ole ihan joka paikassa.

DualShockers uutisoi, että Bethesda-pomo Todd Howard on kertonut tuoreessa haastattelussa enemmän New Atlantisin kaupungista. Tämä vaikuttava asutuskeskus on tärkeä paikka Starfieldin universumissa, ja sen kerrotaan olevan paljon suurempi kuin mikään Bethesdan peleissä aiemmin nähty kaupunki.

Samassa haastattelussa Howard kuitenkin paljasti, että pelissä on lisäksi vain kolme muuta isompaa kaupunkia pelaajan tutkittavaksi. Tämä ei tietysti sulje pois pienempää asutusta, mutta vaikuttaa selvältä, että valtava määrä Starfieldin planeetoista tulee olemaan asumattomia. Jää siis nähtäväksi, kuinka paljon tekemistä ja koettavaa yli tuhat planeettaa lopulta tarjoavat.

Starfield ilmestyy vuonna 2023 PC:lle ja Xbox Series X/S:lle. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa.