Uusimmat

Starfieldistä paljastettiin runsaasti uutta tietoa – päätarinaan luvataan uppoavan noin 30-40 tuntia

15.06.2022 08:36 Muropaketin toimitus

Bethesda on alkanut kertoa jo faneille, mitä Starfieldiltä voidaan odottaa.

IGN:n laajassa haastattelussa Todd Howard on paljastanut runsaasti uutta tietoa odotetusta Starfieldistä. Hänen mukaansa pelin pääkampanja on studion suurin tähän mennessä ja noin 20 % laajempi kuin aiemmissa peleissä. Tuntimäärältään siihen saa uppoamaan 30-40 tuntia.

Pelissä nähdään yhteensä neljä isompaa kaupunkia, joista New Atlantis on suurin koskaan Bethesdan peleissä nähty. Lisäksi käsintehtyä sisältöä on niin ikään eniten kuin missään muussa Bethesdan pelissä aiemmin.

Starfieldin huikeat tuhat planeettaa eivät kuitenkaan kuulu tähän pääsisältöön, vaan on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat irrottautua kampanjasta ja käydä tutkimassa galaksia. Howard sanookin, etteivät kaikki proseduraalisesti luodut planeetat ole välttämättä kiinnostavia, mutta niistä löytyy silti resursseja ja satunnaistehtävää halukkaille.

Planeetalta toiselle ei voi myöskään lentää IGN:n mukaan vapaasti, vaan planeetasta toiselle liikutaan latausruudun saattelemana. Niin ikään avaruudesta planeetalle ei voi lentää itse No Man’s Skyn tapaan, vaam sinne laskeudutaan erillisestä valikosta.

Avaruus ei jää kuitenkaan pelkäksi avaruustaisteluksi, vaan pelaajat pystyvät myös piratisoimaan vihollisaluksia itselleen. Pete Hines paljasti laajennetussa Xbox Game Showcasessa, että pelaajat voivat halutessaan tappaa aluksen miehistön, varastaa heidän aluksen ja lentää sillä pois.