UUSIMMAT

Steamin keräilykortit ovat nyt koko kansan hupia

27.06.2013 13:00 | Miikka Lehtonen

Steamin keräilykortit ovat viihdyttäneet ja hämmentäneet kansaa jo jokusen viikon ajan, mutta tähän asti niitä ovat keränneet vain betatestaajat. Jatkossa keräilykortit ovat koko kansan hupia, sillä beta on ohi ja ominaisuus julkaistu.

Jokunen viikko sitten Valve lisäsi Steamiin mahdollisuuden keräillä digitaalisia keräilykortteja. Pelaa peliä, tilille rapisee tietyin väliajoin keräilykortteja. Kukaan ei kuitenkaan saa kaikkia pelin kortteja vain pelaamalla, sillä jokaiselle pelaajalle jaetaan kustakin pelistä vain noin puolet kustakin sarjasta. Loput täytyy sitten vaihdella kaverien kanssa tai ostaa Steamin yhteisökaupasta muilta pelaajilta.

Mitä korteilla sitten tekee? Ei kauheasti mitään, ainakaan toistaiseksi. Keräämällä settejä voi avata itselleen peliaiheisia hymiöitä ja profiilikuvia, mutta eiköhän Valve jotain hienompaakin vielä korteilleen keksi.

Betasta julkaisuversioon siirtymisen kunniaksi keräilykortteja jaellaan taas myös uusista peleistä. Aiemminhan kortit olivat lähinnä Valven omien pelien erikoisuus, mutta tuorein päivitys lisäsi ne esimerkiksi mainioon Company of Heroes 2:een.

Omia korttejaan voi ihailla käyttäjätilinsä Badges-alasivulla.

Keskustelu

”Aiemminhan kortit olivat lähinnä Valven omien pelien erikoisuus, mutta tuorein päivitys lisäsi ne esimerkiksi mainioon Company of Heroes 2:een.”
Kyllä siellä taisi betan lopussa olla lähemmäs 30 ei-valve peliä joista kortteja tippui.

Muropaketin uusimmat